Θα αποτεφρωθεί η σορός της Νανάς Καραγιάννη- Το μήνυμα της μητέρας της

Θα αποτεφρωθεί η σορός της Νανάς Καραγιάννη- Το μήνυμα της μητέρας της Facebook Twitter
0

Η οικογένεια της Νανάς Καραγιάννη θα πραγματοποιήσει την τελευταία επιθυμία της και θα μεταφέρει τη σορό της στο εξωτερικό για αποτέφρωση, σύμφωνα με όσα είπε η Αρετή Καβαδία, η μητέρα της δημοσιογράφου.

Το μήνυμα που έστειλε η οικογένεια της Νανάς Καραγιάννη μετέφερε με ανακοίνωση στο Facebook η δημοσιογράφος Αφροδίτη Υψηλάντη η οποία υπήρξε στενή της φίλη.

Η μητέρα της Νανάς ευχαρίστησε όσους συμπαραστέκονται στη θλίψη της οικογένειας και μίλησε για όσους γράφουν ανακρίβειες τις τελευταίες ώρες:

«Εμείς, η οικογένεια της Νανάς Καραγιάννη, ευχαριστούμε όλους τους φίλους και συγγενείς μας για την στήριξη τους σ αυτήν την τραγική για μας κατάσταση. Σε εκείνους που γράφουν ανοησίες στηριζόμενοι σε φαιδρές πληροφορίες θα τους ευχηθούμε να μην έχουν πότε αντίστοιχα θέματα στην ζωή τους»

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM