Ο Τζόνι Ντεπ τα βάζει με τον Τραμπ στο Glastonbury: Πότε ήταν η τελευταία φορά που ένας ηθοποιός δολοφόνησε πρόεδρο;

Ο Τζόνι Ντεπ τα βάζει με τον Τραμπ στο Glastonbury: Πότε ήταν η τελευταία φορά που ένας ηθοποιός δολοφόνησε πρόεδρο; Facebook Twitter
0

Πριν ακόμη ξεστομίσει το σχόλιό του για τον Αμερικανό πρόεδρο, ο Τζόνι Ντεπ γνώριζε ότι αυτό θα έκανε το γύρο των ΜΜΕ και των social media, πυροδοτώντας σχόλια και αντιδράσεις.

«Αυτό που θα πω θα κυκλοφορήσει στον Τύπο και θα είναι απαίσιο...» τόνισε o 54χρονος ηθοποιός απευθυνόμενος στο συγκεντρωμένο πλήθος στο φεστιβάλ του Glastonbury, πριν ρωτήσει: «Πότε ήταν η τελευταία φορά που ένας ηθοποιός δολοφόνησε τον πρόεδρο;»

Ο Ντεπ βρέθηκε στη σκηνή του φημισμένου μουσικού φεστιβάλ στη Βρετανία για να παρουσιάσει μία παλαιότερη ταινία του, το «The Libertine» και στις δηλώσεις του δεν απέφυγε την αναφορά στον Τραμπ, πιθανότατα χάριν αστεϊσμού.

«Μπορείτε να φέρετε εδώ τον Τραμπ;» ρώτησε το κοινό που στο άκουσμα του Αμερικανού προέδρου ξέσπασε σε αποδοκιμασίες. «Δεν καταλάβατε. Πότε ήταν η τελευταία φορά που ένας ηθοποιός δολοφόνησε έναν πρόεδρο;»

Το σχόλιο του ερμηνεύτηκε από πολλά αμερικανικά ΜΜΕ ως μία αναφορά στη δολοφονία του Αμερικανού προέδρου Αβραάν Λίνκολν από τον ηθοποιό Τζον Γουίλκς Μπουθ το 1865.

Μετά την ερώτηση ο Ντεπ είπε: «Θέλω να ξεκαθαρίσω. Δεν είμαι ηθοποιός». Το πλήθος γέλασε με τον ίδιο να απαντά «Βγάζω το ψωμί μου λέγοντας ψέματα (αλλά) έχει περάσει αρκετός καιρός. Ίσως ήρθε η ώρα».

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο επίσημο σχόλιο από εκπρόσωπο του ηθοποιού για το σχόλιό του κατά του Αμερικανού προέδρου, ενώ σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο ABC, οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες είναι ενήμερες για το θέμα.

 
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM