Θαυμαστής της Rihanna την ρώτησε πώς να ξεπεράσει τον χωρισμό του και εκείνη του απάντησε

Θαυμαστής της Rihanna την ρώτησε πώς να ξεπεράσει τον χωρισμό του και εκείνη του απάντησε Facebook Twitter
0

Μια πολύ καλή και αισιόδοξη συμβουλή για το πώς να ξεπεράσει τον χωρισμό του έδωσε η Rihanna σε ένα θαυμαστή της, που την έστειλε μήνυμα μέσω Twitter για να την ρωτήσει τι να κάνει.

Ο @WaladShami, όπως είναι το όνομά του χρήστη στο Twitter, έστειλε προσωπικό μήνυμα στην διάσημη τραγουδίστρια, ρωτώντας την: «Πώς ξεπέρασες τον πρώτο σου χωρισμό; Εγώ ζορίζομαι». Προς μεγάλη του έκπληξη, λίγες ώρες αργότερα η Rihanna του απάντησε, γράφοντας στο μήνυμά της μερικά πολύ εμψυχωτικά πράγματα για να του φτιάξει το κέφι. Τον διάλογο δημοσίευσε στον λογαριασμό του ο ίδιος χρήστης λίγο αργότερα.

«Απλώς πίστεψε πως ο χωρισμός ήταν δώρο! Κλάψε αν χρειάζεται, αλλά δεν θα είναι για πάντα! Θα βρεις ξανά την αγάπη και θα είναι ακόμη πιο όμορφα! Στο μεσοδιάστημα απόλαυσε όλα όσα είσαι!», γράφει στην απάντησή της η 29χρονη σταρ. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM