Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ «προσέλαβαν» παρένθετη μητέρα για να κάνουν κι άλλο παιδί

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ «προσέλαβαν» παρένθετη μητέρα για να κάνουν κι άλλο παιδί Facebook Twitter
0
Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ «προσέλαβαν» παρένθετη μητέρα για να κάνουν κι άλλο παιδί Facebook Twitter

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ «προσέλαβαν» παρένθετη μητέρα για να κυοφορήσει το τρίτο παιδί τους σε ένα deal που φέρεται να κόστισε περίπου 102.000 ευρώ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το διάσημο ζευγάρι πήρε την μεγάλη απόφαση όταν ανακάλυψαν πως η Κιμ υποφέρει από προδρομικό πλακούντα- μια διαταραχή που καθιστά μια ενδεχόμενη νέα εγκυμοσύνη απειλή για την ίδια της την ζωή. 

Η 36χρονη σταρ και ο 40χρονος σύζυγός της λέγεται πως βρήκαν την παρένθετη μητέρα μέσω ενός γραφείου και η ίδια θα πληρωθεί συνολικά 40.000 ευρώ σε δέκα μηνιαίες δόσεις, με το γραφείο να λαμβάνει εξαρχής προκαταβολή για το όλο εγχείρημα σχεδόν 62.000 ευρώ. Σε περίπτωση που κυοφορήσει περισσότερα από ένα βρέφη, η παρένθετη μητέρα θα λάβει επιπλέον 4.500 ευρώ για κάθε παιδί (άλλα 4.500 ευρώ αν είναι δίδυμα, 9.000 ευρώ αν είναι τρίδυμα κ.ο.κ). Τέλος αν η παρένθετη μητέρα κατά την διάρκεια της διαδικασίας χάσει κάποια αναπαραγωγικά όργανα, θα αποζημιωθεί με περίπου 3.500 ευρώ. Η συμφωνία απαιτεί επίσης να μην καπνίζει, να μην πίνει αλκοόλ, να μην παίρνει ναρκωτικά και να μην έχει καμία σεξουαλική επαφή μέχρι να γεννήσει αλλά και τρεις εβδομάδες πριν πραγματοποιηθεί η εξωσωματική γονιμοποίηση. Άλλες βασικοί όροι του συμβολαίου περιλαμβάνουν το να μην επισκέπτεται σάουνες, να μην πλησιάζει άμμο για γάτες, να μην βάψει τα μαλλιά της και να πίνει μόνο ένα ρόφημα με καφεΐνη ημερησίως, ενώ απαγορεύεται να καταναλώσει ωμό ψάρι. Βέβαια, το συμβόλαιο υποχρεώνει παράλληλα την Κιμ και τον Κάνιε «να αναλάβουν τις νομική και γονεϊκή ευθύνη για οποιοδήποτε παιδί ενδέχεται να παρουσιάσει συγγενείς ή επίκτητες ανωμαλίες και ελαττώματα». 

My baby girl turned 4 years old today! She's my light & my everything!!! I love you to the moon & back North

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

Thank you to my babies for choosing me and allowing me to be your mom. You've given me a deep love I can't explain. I'm always here to teach you and protect you! Thank you for making my Mothers Day so special!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις


Η αδερφή της Κιμ, Κλοέ, φερόταν να έχει προσφερθεί επίσης να γίνει παρένθετη μητέρα. Σε πρόσφατο επεισόδιο του Keeping Up With The Kardashians, οι δυο αδερφές είχαν επισκεφθεί κλινική γονιμότητας, όπου η 32χρονη Κλοέ είχε αποκαλύψει πως με τον πρώην σύζυγό της, Λαμάρ Όντομ, δυσκολεύονταν να κάνουν παιδί. Νωρίτερα η Κιμ την εκλιπαρούσε να εξετάσει το σενάριο, καθώς έχει δηλώσει επανειλημμένα πως θέλει να κάνει κι άλλο παιδί για να χαρίσει τρίτο αδερφάκι στην 4χρονη Νορθ και τον μόλις ενός έτους Σεντ. 

Εκτός από την προεκλαμψία που εκδήλωσε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η Κιμ Καρντάσιαν ταλαιπωρήθηκε και από προσκόλληση του πλακούντα στο μυομήτριο (placenta accreta), μια επιπλοκή όπου ο πλακούντας προσκολλάται βαθιά στα τοιχώματα της μήτρας και συνεπώς πρέπει να αφαιρεθεί, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της μήτρας και την αιμορραγία. Η Κιμ και στις δύο εγκυμοσύνες της παρουσίασε επιπλοκές και οι γιατροί της επιβεβαίωσαν ότι δεν θα είναι σε θέση να γεννήσει και τρίτο παιδί. Όμως η ίδια έχει δηλώσει δημοσίως πως είναι αποφασισμένη να χαρίσει ακόμα ένα παιδί στον Κάνιε Γουέστ. «Έχω εμμονή με τα παιδιά μου και μ' αρέσει που μεγάλωσα με πολλά αδέρφια», έχει πει παλιότερα.

Happy Fathers Day! Thank you for being such a good dad to our babies!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

Happy Fathers Day ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις


Μπορεί η Κλοέ να αρνήθηκε εμμέσως πλην σαφώς να γίνει παρένθετη μητέρα, αλλά τόσο η Κόρτνεϊ όσο και η ίδια η μητέρα της Κιμ, Κρις, έχουν προσφερθεί για τον ρόλο. «Αν πίστευα πραγματικά πως μπορώ να το κυοφορήσω για σένα και να γεννηθεί μια χαρά, θα το έκανα σε δύο δευτερόλεπτα. Αλήθεια θα το έκανα», έχει δηλώσει μπροστά στις κάμερες η 61χρονη Κρις Τζένερ, σε επεισόδιο του ριάλιτι. Οι γιατροί βέβαια της έχουν πει πως δεν έχει πλέον βιώσιμα ωάρια, αλλά πως μπορεί να κυοφορήσει παιδί. «Έχω προσφερθεί ήδη κι εγώ, οπότε μην το παίζεις Μητέρα Τερέζα», της είχε απαντήσει η Κόρτνεϊ, που έχει ήδη τρία παιδιά με τον πρώην σύντροφό της, Σκοτ Ντίσικ. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM