«Ήμουν θυμωμένη και ταπεινωμένη»: Η Νικόλ Κίντμαν εξομολογείται πόσο δύσκολες ήταν οι ερωτικές σκηνές στο Big Little Lies

«Ήμουν θυμωμένη και ταπεινωμένη»: Η Νικόλ Κίντμαν εξομολογείται πόσο δύσκολες ήταν οι ερωτικές σκηνές στο Big Little Lies Facebook Twitter
1

Η Νικόλ Κίντμαν μίλησε για το ρόλο της στο πολυσυζητημένο σίριαλ «Big Little Lies» του ΗΒΟ και αποκάλυψε πόσο τραυματική και δύσκολη ήταν η διαδικασία των γυρισμάτων.

Η 49χρονη ηθοποιός δήλωσε στο Hollywood Reporter: «Πήγα σπίτι και πέταξα μια πέτρα σε μια γυάλινη πόρτα. Προφανώς κρατούσα μέσα μου όλη αυτή την οργή για ό, τι είχε γίνει». Η Κίντμαν δήλωσε πως οι βίαιες σκηνές για το ρόλο της καταπιεσμένης και κακοποιημένης συζύγου που είναι εγκλωβισμένη σε μια σχέση καταπίεσης ήταν αρκετά απαιτητικές.

Η ηθοποιός έχει παραδεχτεί προηγουμένως πως έπαιρνε παυσίπονα φάρμακα για να αντιμετωπίσει τους πόνους από τα χτυπήματα στα γυρίσματα.

Η Nicole ανέλυσε μια συγκεκριμένη σκηνή που την έκανε να αισθανθεί «θυμωμένη» και «ταπεινωμένη».


«Θυμάμαι ότι ήμουν ξαπλωμένη στο πάτωμα στο τελευταίο επεισόδιο, φορούσα το εσώρουχο μου και μόλις με είχαν πετάξει κάτω. Απλά βρισκόμουν στο πάτωμα. Δεν μπορούσα να σηκωθώ. Δεν ήθελα να σηκωθώ. Και θυμάμαι ότι ο Jean-Marc [σκηνοθέτης] ήρθε από πάν μου και μου έριξε μια πετσέτα. Απλώς ένιωσα εντελώς ταπεινωμένη και συντετριμμένη Και είχα θυμό μέσα μου».

Tο σίριαλ έχει από την αρχή της προβολής του απασχολήσει με τις ερωτικές σκηνές του και το γυμνό, αλλά κυρίως με τις σκηνές που αποτύπωναν με σκληρότητα και ωμή καταγραφή τη βία του συμπρωταγωνιστής της Κίντμαν, Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ.

«Ήμουν θυμωμένη και ταπεινωμένη»: Η Νικόλ Κίντμαν εξομολογείται πόσο δύσκολες ήταν οι ερωτικές σκηνές στο Big Little Lies Facebook Twitter

Η Κίντμαν μίλησε ξανά πρόσφατα για το πώς είναι να γυρίζεις τόσο απαιτητικές σκηνές, εξηγώντας πως ο σύζυγός της, Κιθ Έρμπαν δείχνει κατανόηση για τις συχνές ερωτικές σκηνές που έχει η ίδια στη σειρά. «Το καταλαβαίνει πως πρόκειται για δουλειά. Είναι ξεχωριστός. Όταν επέστρεφα σπίτι μετά τα γυρίσματα από σκηνές ενδοοικογενειακής βίας, ταραζόταν πολύ. Επειδή ο ρόλος ήταν δύσκολος, κι επέστρεφα με μελανιές και χτυπημένη, γινόταν πολύ προστατευτικός συναισθηματικά απέναντί μου».



Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM