Αυτή είναι η τηλεοπτική σειρά που παρακολουθεί με μανία η βασίλισσα Ελισάβετ

Αυτή είναι η τηλεοπτική σειρά που παρακολουθεί με μανία η βασίλισσα Ελισάβετ Facebook Twitter
0

Υπάρχει μια τηλεοπτική σειρά που έχει πάρει τη θέση της στην βασιλική ρουτίνα του παλατιού και της Ελισάβετ και είναι μάλλον λογικό.

Σύμφωνα με ανώτερη πηγή από το Μπάκιγχαμ, που επικαλείται η εφημερίδα Sunday Express, η Ελισάβετ έχει δει και τα δέκα επεισόδια της σειράς «The Crown” στο  Netflix και δηλώνει πλέον φανατική. Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με το δημοσίευμα, μετά από παρότρυνση του μικρότερου γιου της, Πρίγκιπα Εδουάρδου, και της συζύγου του Σοφίας.

Μάλιστα, το ζευγάρι κάνει συχνές εκδρομές στο Σαββατοκύριακο για να επισκεφθεί τη βασίλισσα στο Windsor, και να δειπνήσουν μαζί βλέποντας το συγκεκριμένο σίριαλ που αφορά στα πρώτα χρόνια της βασιλείας της Ελισάβετ.

Κατά την βασιλική πηγή πάντα, η Ελισάβετ δεν αρκείται στην παρακολούθηση της σειράς αλλά εκφράζει και την άποψή της, ως η πιο ειδική. Παρότι λοιπόν της αρέσει, «βρήκε κάποιες απεικονίσεις γεγονότων υπερβολικά δραματοποιημένες».

Η τηλεοπτική σειρά «The Crown» σκιαγραφεί τη ζωή της Ελισάβετ Β’ όταν σε ηλικία 25 ετών ανέβηκε στο βρετανικό θρόνο. Σε μια εποχή που κυριαρχείται από  σκάνδαλα και πολιτικές ίντριγκες ανάμεσα στους γαλαζοαίματους, εκείνη πρέπει να ανταποκριθεί με επιτυχία στα απαιτητικά καθήκοντα της μοναρχίας. Αυτή είναι η ακριβότερη σειρά του Netflix, με προϋπολογισμό που ξεπερνά τα 100 εκ. δολάρια.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM