Η Πάμελα Άντερσον καλεί την Βοσνία- Ερζεγοβίνη να απαγορεύσει την εκτροφή ζώων για παραγωγή γούνας

Η Πάμελα Άντερσον καλεί την Βοσνία- Ερζεγοβίνη να απαγορεύσει την εκτροφή ζώων για παραγωγή γούνας Facebook Twitter
0

Η Πάμελα Άντερσον κάλεσε τις αρχές της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης να απαγορεύσουν την εκτροφή ζώων για την παραγωγής γούνας.

Με επιστολή της στον προεδρεύοντα της Βουλής των Λαών της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης, Μπαρίσα Τσόλακ, η γνωστή ηθοποιός, η οποία είναι επίτιμη πρέσβειρα της Οργάνωσης για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων των Ζώων (PETA) απηύθυνε έκκληση να μην υποκύψει η Βουλή στις πιέσεις του λόμπι των παραγωγών γούνας.

Αφορμή για την επιστολή της ηθοποιού ήταν η είδηση ότι η απαγόρευση εκτροφής γουνοφόρων ζώων, η οποία έπρεπε να τεθεί σε ισχύ στη Βοσνία - Ερζεγοβίνη το 2018 τίθεται υπό αμφισβήτηση.

«Ως επίτιμη πρέσβειρα της PETA έχω αφιερώσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου για να βοηθήσω τα ζώα που υποφέρουν στη βιομηχανία της γούνας και είμαι περήφανη για κάθε χώρα που έχει απαγορεύσει την εκτροφή ζώων για την παραγωγή γούνας», αναφέρει η Άντερσον σε επιστολή της προς τον προεδρεύοντα της Βουλής των Λαών της Βοσνίας.

«Θα με χαροποιούσε ιδιαίτερα αν η Βοσνία – Ερζεγοβίνη συντασσόταν με την Αυστρία, την Κροατία, την Ολλανδία, τη Σλοβενία, το Ηνωμένο Βασίλειο και άλλες χώρες, και σταματούσε την ωμότητα κλείνοντας όλα τα εκτροφεία γουνοφόρων ζώων» επισημαίνει στην επιστολή της η Πάμελα Άντερσον.

Η επιστολή της Πάμελα Άντερσον:

Η Πάμελα Άντερσον καλεί την Βοσνία- Ερζεγοβίνη να απαγορεύσει την εκτροφή ζώων για παραγωγή γούνας Facebook Twitter

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM