Η έγκυος Beyonce και ο Jay Z γιόρτασαν τον ερχομό των διδύμων σαν Αφρικανοί βασιλιάδες

Η έγκυος Beyonce και ο Jay Z γιόρτασαν τον ερχομό των διδύμων σαν Αφρικανοί βασιλιάδες Facebook Twitter
0

 

Η έγκυος Beyonce και ο Jay Z γιόρτασαν τον ερχομό των διδύμων σαν Αφρικανοί βασιλιάδες Facebook Twitter

Με το όλο σκηνικό να παραπέμπει στην Αφρική και τους δύο τους να θυμίζουν ζευγάρι Αφρικανών βασιλιάδων, η Beyonce και ο Jay Z γιόρτασαν το σαββατοκύριακο, με ένα πρωτότυπο και ιδιαίτερο τρόπο, τον ερχομό των διδύμων δίνοντας ένα πάρτι για στενούς συγγενείς και φίλους. 

Η διάσημη τραγουδίστρια δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες από το «baby shower» πάρτι, αναμέσά τους μία όπου επιδεικνύει την τεράστια κοιλιά της που φιλοτέχνησε με ένα τατουάζ χένας και άλλες παρέα με τον αγαπημένο της σύζυγο. Οι δυο τους μάλιστα ντύθηκαν και ανάλογα με την περίσταση, φορώντας ρούχα ταιριαστά με το έθνικ θέμα του πάρτι, ενώ ο Jay Z φόρεσε κι ένα καπέλο, χαρακτηριστικό αυτών που φορούν οι άντρες στην Β. Νιγηρία. Οι φωτογραφίες έφτασαν σχεδόν τα δύο εκατομμύρια likes μέσα σε σχεδόν πέντε ώρες.

Καλεσμένοι μεταξύ άλλων ήταν η μητέρα της, Tina Knowles, η φίλη της από τις Destiny's Child, Kelly Rowland, η Michelle Williams (II), η Serena Williams, η La La Anthony και η Vanessa Bayer, ενώ από το πάρτι δεν έλειπε φυσικά και η 5χρονη κόρη του ζευγαριού, Blue Ivy. 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM