Η Σελίν Ντιον ερμηνεύει συγκινημένη το "My Heart Will Go On" και αποθεώνεται - ΒΙΝΤΕΟ

Η Σελίν Ντιον ερμηνεύει συγκινημένη το "My Heart Will Go On" και αποθεώνεται - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
0

Η Celine Dion γιόρτασε την 20ή επέτειο του τραγουδιού "My Heart Will Go On", ερμηνεύοντάς το χθες στα Billboard Music Awards στο Λας Βέγκας.

Την ώρα της ερμηνείας της εμφανίστηκαν στην οθόνη πίσω από το stage σκηνές από τον Τιτανικό - συμπεριλαμβανομένης και αυτής με το διάσημο φιλί του Leonardo DiCaprio και της Kate Winslet στην πλώρη του πλοίου. 

Μετά την ολοκλήρωση της ερμηνείας της, συγκινημένη η τραγουδίστρια - η οποία αντιμετώπισε τους θανάτους τόσο του συζύγου της όσο και του αδελφού της στις αρχές του περασμένου χρόνου - είπε "ευχαριστώ" και αποχώρησε συνοδευόμενη από το παρατεταμένο χειροκρότημα του πλήθους. 

Το single, το οποίο ήταν μέρος του soundtrack στο φιλμ «Ο Τιτανικός» έκανε το ντεμπούτο του στο Νο 1 στο Hot 100 το 1998 κάνοντας ρεκόρ πωλήσεων.

Αυτό το τραγούδι σημαίνει πολλά για μένα και έχει παίξει τόσο τεράστιο ρόλο στην καριέρα μου», δήλωσε η Dion πριν την τελετή. «Είμαι τόσο ευγνώμων στον αείμνηστο James Horner και στον Will Jennings, γιατί το έγραψαν και δημιούργησαν την ευκαιρία να γίνω μέρος του Τιτανικού - μια εκπληκτική ταινία της οποίας η κληρονομιά θα συνεχιστεί για τις επόμενες γενιές. Είναι μεγάλη τιμή να έχω την ευκαιρία να το ερμηνεύσω στη διεθνή σκηνή των Billboard Music Awards, για τον εορτασμό της 20ής επετείου της ταινίας», πρόσθεσε.

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM