Ένα παπούτσι D&G ενόχλησε, αλλά ο σχεδιαστής Stefano Gabbana απάντησε με άσχημο τρόπο στην κριτική

Ένα παπούτσι D&G ενόχλησε, αλλά ο σχεδιαστής Stefano Gabbana απάντησε με άσχημο τρόπο στην κριτική Facebook Twitter
5

Η συλλογή του οίκου Dolce & Gabbana για τον επόμενο χειμώνα περιλαμβάνει ένα ζευγάρι ρετρό αθλητικά παπούτσια με συνθήματα και φράσεις. Μια από τις φράσεις αυτές γράφει «Είμαι λεπτός & πανέμορφος», κάτι που μερικοί θεωρούν πως σαν σύνθημα είναι προβληματικό και ακατάλληλο.

Όταν ο Stefano Gabbana δημοσίευσε μια εικόνα των παπουτσιών στο Instagram, η πλειοψηφία των σχολίων είχε καρδιές και θετικά σχόλια, αλλά υπήρξαν και αρκετοί που επεσήμαναν το ζήτημα με αυτή τη διατύπωση.

«Δεν νομίζετε πως είναι ακατάλληλο να προωθείτε τέτοιες εικόνες;» έγραψε μια follower. «Αδύνατη; Με απογοητεύσατε», ανέφερε μια κοπέλα κάτω από το ποστ.

Ένα παπούτσι D&G ενόχλησε, αλλά ο σχεδιαστής Stefano Gabbana απάντησε με άσχημο τρόπο στην κριτική Facebook Twitter

Όμως τα μηνύματα αυτά που ήταν μάλλον αναμενόμενα από μια μερίδα, απαντήθηκαν και μάλιστα με καθόλου κομψό τρόπο.

Ο ίδιος ο σχεδιαστής απάντησε προσωπικά και στις δυο γυναίκες και ο εκνευρισμός του ήταν αρκετά προφανής.


«Νομίζεις ότι είναι καλύτερο να είσαι χοντρή γεμάτη χάμπουργκερ ??? Ηλίθια», ανέφερε το ένα μήνυμα και συνέχισε με το άλλο γράφοντας«Αγάπη που προτιμάς να είσαι γεμάτη λίπος και χοληστερόλη; Νομίζω ότι εσύ έχει πρόβλημα».

Λίγη ώρα αργότερα, ο σχεδιαστής συνέχισε δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με ένα άρθρο που αναφερόταν στην κριτική που προκλήθηκε από τα παπούτσια και έγραψε πως«Όταν η ηλιθιότητα στρεβλώνει την πραγματικότητα!Απίστευτο !!!! Την επόμενη φορά θα γράψουμε πως αγαπάμε το λίπος και την χοληστερίνη!»

Ένα παπούτσι D&G ενόχλησε, αλλά ο σχεδιαστής Stefano Gabbana απάντησε με άσχημο τρόπο στην κριτική Facebook Twitter

Κάποια μίντια που ανέδειξαν το θέμα σημειώνουν πως ο οίκος D&G δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημα τους για σχόλιο πάνω στο θέμα.

When idiocy distorts reality!!! ????incredibile!!!! Next time we'll write LOVE TO BE FAT AND FULL OF CHOLESTEROL ???❤❤❤❤❤ yahoo.com ❤refinery29.com ❤footwearnews.com❤ ????? the most stupid post ever

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stefanogabbana (@stefanogabbana) στις

Πολιτισμός
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Εχουν ιστορικό ηλιθιότητας οι D&G! Απο που να ξεκινήσει κ που να τελειώσει κανεις απο την χονδροφοβία τους,(πριν 3 μηνες λεγανε χοντρη την Γκαγκα στο Σουπερμπολ!) απο την ομοφοβία τους (υπερ μονο "παραδοσιακών" οικογενειών κρινωντας εξ ιδιων τα αλλοτρια οτι δλδ ολοι οι γκει ειναι μονο ναρκωτικά κ σεξ!), απο τον σεξισμό τους... Τραγικές φιγούρες τα ρουχα τον οοποίων ανεκαθεν απευθύνονταν σε νεόπλουτους που χρησιμοποιούν τη μόδα για το κοινωνικό τους στάτους..μηδέν καλλιτεχνικότητα!
Γιατί; Πέσαμε να φάμε τους λεπτούς. Το μήνυμά του είναι 'Είμαι λεπτή και πανέμορφη" Πρέπει κάθε αναφορά στην λεπτότητα να είναι επίθεση στις χοντρές;Αμάν πια! Παπούτσια είναι.
Σωστά. Αν δηλαδή έγραφε i'm fat and gorgeous οι απανταχού λεπτές θα έπρεπε να τον κράξουν;; Κι εγώ έχω κιλά και δεν μ´ενόχλησε το παπούτσι, θα το φόραγα κιόλας για να τρολάρω! Λες και δεν είναι ολόκληρη η βιομηχανία της μόδας φτιαγμένη για αδύνατες, αυτό το παπούτσι μας πείραξε.
Παπούτσια είναι, μειώνει το αγοραστικό κοινό του έτσι. Εκτός κι αν ήταν τραγικά μειωμένο και χρειαζόταν να προκαλέσει μπας και πουλήσουν τίποτα. Κατ΄άλλα οι πιο πολλοί μπορούμε να σχεδιάσουμε τέτοιο παπούτσι και να μας κράξουν γι' αυτό. Μετριότατη δουλειά. #Not_so_fub