Ο Τομ Χάρντι καταδίωξε και έπιασε κλέφτη στους δρόμους του Λονδίνου

Ο Τομ Χάρντι καταδίωξε και έπιασε κλέφτη στους δρόμους του Λονδίνου Facebook Twitter
0

O χολιγουντιανός ηθοποιός Τομ Χάρντι φαίνεται πως φόρεσε για λίγο τη στολή του υπερήρωα και εκτός των κινηματογραφικών πλατό, αφού σύμφωνα με τα βρετανικά tabloids κυνήγησε και ακινητοποίησε έναν κλέφτη στους δρόμους του Λονδίνου.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο σταρ των «The Dark Knight Rises», «Mad Max» και «Taboo» άρχισε να τρέχει και να κυνηγά μέσα από αυλές και κήπους έναν νεαρό στο Ρίτσμοντ, στο νοτιοδυτικό Λονδίνο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη βρετανική «Sun» μόλις έπιασε τον δράστη φέρεται να φώναξε με τον πατροπαράδοτο και τόσο αγγλικό τρόπο «έπιασα το μ....».

«Ήταν τρελό - σαν να φόρεσε τη στολή του υπερήρωα σε ταινία δράσης» δήλωσε στη «Sun», ο 22χρονος Arun Pullen που ισχυρίστηκε ότι ήταν μπροστά στο περιστατικό.

«Δύο αγόρια που βρίσκονταν πάνω σε ένα κλεμμένο μηχανάκι, παραβίασαν τον κόκκινο σηματοδότη και προσέκρουσαν πάνω σε ένα αυτοκίνητο. Ο Τομ πρέπει να περπατούσε στο δρόμο. Έγινε έξαλλος και άρχισε να τους κυνηγά. Αν το παιδί είχε κάνει το λάθος να προβάλλει αντίσταση, πιστεύω ότι ο Τομ θα του έριχνε ξύλο», τόνισε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Ο Τομ Χάρντι καταδίωξε και έπιασε κλέφτη στους δρόμους του Λονδίνου Facebook Twitter
Η διαδρομή που ακολούθησε ο Τομ Χάρντι για να πιάσει τον κλέφτη σύμφωνα με τη «Sun»

Ο Pullen ανέφερε ότι ο Xάρντι έψαξε ακόμη και την ταυτότητα του πιτσιρικά πριν αφήσει τους αστυνομικούς να αναλάβουν.

Όπως έγραψε η «Sun», το μηχανάκι που οδηγούσαν οι δύο ληστές έπεσε πάνω σε μία Mercedes σε μία πολυσύχναστη διασταύρωση της περιοχής την Κυριακή το απόγευμα.

Και οι δύο συλληφθέντες, τόσο αυτός που συνελήφθη από τους αστυνομικούς όσο και ο άλλος που έπιασε ο Χάρντι, αντιμετωπίζουν κατηγορίες για κλοπή.

Ο εκπρόσωπος του 39χρονου ηθοποιού αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Μουσική / Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Cycladic Identity», ιστορίες και παραμύθια του νησιού, οι μελωδιές Τζιωτών μουσικών, η προφορική παράδοση και η μυθολογία συγκεντρώθηκαν σε μια σειρά podcast που θα μπορεί κάθε επισκέπτης της Κέας να ακούσει ενώ περιηγείται σε πλατείες, μονοπάτια, παραλίες, στα δρομάκια της Ιουλίδας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Πολιτισμός / The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία και το τριπλό sold out του πρότζεκτ «The Artaud Diptych» την περασμένη άνοιξη στο THE TANK THEATER της Νέας Υόρκης, η διεθνής Ελληνίδα σκηνοθέτις Ιόλη Ανδρεάδη επιστρέφει με νέα παράσταση τον προσεχή Μάιο στο φημισμένο θέατρο του Μανχάταν, σκηνοθετώντας για πέμπτη συνεχή σεζόν στη σημαντικότερη θεατρική πόλη του κόσμου.
NEWSROOM
«Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»

Πολιτισμός / «Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»: Η νέα μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ κάνει πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη

Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Tribeca, και συγκεκριμένα στο τμήμα “Escape from Tribeca” που φιλοξενεί τις πιο ιδιαίτερες και αταξινόμητες δουλειές δημιουργών απ’ όλο τον κόσμο, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ.
NEWSROOM
Γιορτή Βιβλίου 2024

Πολιτισμός / Η γιορτή Βιβλίου επιστρέφει στο Μουσείο Μπενάκη

Το bazaar βιβλίου θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 26 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 στο ισόγειο του κτιρίου Πειραιώς 138, μαζί με παρουσιάσεις βιβλίων και δωρεάν ξεναγήσεις στις εκθέσεις. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.
NEWSROOM
Η Βιτρίνα της Κριεζώτου. Ένας καλλιτέχνης προτείνει.

Πολιτισμός / Ένα οργιαστικό ανοιξιάτικο σκηνικό από την Ελένη Κανελλοπούλου στη Βιτρίνα της Κριεζώτου

Tην Πέμπτη 18 Απριλίου στις 19:00, το Πωλητήριο της Πινακοθήκης Γκίκα παρουσιάζει τριαντάφυλλα, παπαρούνες και λεμόνια που μπλέκουν με φυλλώματα πάνω στον πηλό στο πλαίσιο της σειράς παρουσιάσεων «Η Βιτρίνα της Κριεζώτου. Ένας καλλιτέχνης προτείνει».
NEWSROOM