Ο Τομ Χάρντι καταδίωξε και έπιασε κλέφτη στους δρόμους του Λονδίνου

Ο Τομ Χάρντι καταδίωξε και έπιασε κλέφτη στους δρόμους του Λονδίνου Facebook Twitter
0

O χολιγουντιανός ηθοποιός Τομ Χάρντι φαίνεται πως φόρεσε για λίγο τη στολή του υπερήρωα και εκτός των κινηματογραφικών πλατό, αφού σύμφωνα με τα βρετανικά tabloids κυνήγησε και ακινητοποίησε έναν κλέφτη στους δρόμους του Λονδίνου.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο σταρ των «The Dark Knight Rises», «Mad Max» και «Taboo» άρχισε να τρέχει και να κυνηγά μέσα από αυλές και κήπους έναν νεαρό στο Ρίτσμοντ, στο νοτιοδυτικό Λονδίνο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη βρετανική «Sun» μόλις έπιασε τον δράστη φέρεται να φώναξε με τον πατροπαράδοτο και τόσο αγγλικό τρόπο «έπιασα το μ....».

«Ήταν τρελό - σαν να φόρεσε τη στολή του υπερήρωα σε ταινία δράσης» δήλωσε στη «Sun», ο 22χρονος Arun Pullen που ισχυρίστηκε ότι ήταν μπροστά στο περιστατικό.

«Δύο αγόρια που βρίσκονταν πάνω σε ένα κλεμμένο μηχανάκι, παραβίασαν τον κόκκινο σηματοδότη και προσέκρουσαν πάνω σε ένα αυτοκίνητο. Ο Τομ πρέπει να περπατούσε στο δρόμο. Έγινε έξαλλος και άρχισε να τους κυνηγά. Αν το παιδί είχε κάνει το λάθος να προβάλλει αντίσταση, πιστεύω ότι ο Τομ θα του έριχνε ξύλο», τόνισε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Ο Τομ Χάρντι καταδίωξε και έπιασε κλέφτη στους δρόμους του Λονδίνου Facebook Twitter
Η διαδρομή που ακολούθησε ο Τομ Χάρντι για να πιάσει τον κλέφτη σύμφωνα με τη «Sun»

Ο Pullen ανέφερε ότι ο Xάρντι έψαξε ακόμη και την ταυτότητα του πιτσιρικά πριν αφήσει τους αστυνομικούς να αναλάβουν.

Όπως έγραψε η «Sun», το μηχανάκι που οδηγούσαν οι δύο ληστές έπεσε πάνω σε μία Mercedes σε μία πολυσύχναστη διασταύρωση της περιοχής την Κυριακή το απόγευμα.

Και οι δύο συλληφθέντες, τόσο αυτός που συνελήφθη από τους αστυνομικούς όσο και ο άλλος που έπιασε ο Χάρντι, αντιμετωπίζουν κατηγορίες για κλοπή.

Ο εκπρόσωπος του 39χρονου ηθοποιού αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM