Γιατί η Μάργκοτ Ρόμπι χαστούκισε τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο στην οντισιόν της ταινίας «Ο Λύκος της Wall Street»

Γιατί η Μάργκοτ Ρόμπι χαστούκισε τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο στην οντισιόν της ταινίας «Ο Λύκος της Wall Street» Facebook Twitter
1

Το περιοδικό Time κυκλοφόρησε την λίστα «The Most Influential 100 People» με τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της χρονιάς, στην οποία ως είθισται τα προφίλ όσων περιλαμβάνονται γράφουν άλλοι διάσημοι. Στην περίπτωση της ηθοποιού Μάργκοτ Ρόμπι, από την Αυστραλία, το εγκώμιο τής έπλεξε ο σκηνοθέτης Μάρτιν Σκορσέζε, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην ταινία «Ο Λύκος της Wall Street»- το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στο Χόλιγουντ. 

Ο διάσημος σκηνοθέτης, που ρωτήθηκε πώς είναι η Μάργκοτ Ρόμπι, αφού την χαρακτήρισε «κωμική ιδιοφυΐα» συγκρίνοντάς την με κλασικές ηθοποιούς του Χόλιγουντ, αποκάλυψε και μια μικρή άγνωστη ιστορία για το πώς κέρδισε μια θέση στην ταινία του. Όπως είπε ο ίδιος, αυτό που τον έπεισε πως η Ρόμπι ήταν η κατάλληλη για τον ρόλο ήταν η «μοναδική αυθάδεια» που έχει. Που στην προκειμένη περίπτωση, εκδηλώθηκε μέσα από ένα δυνατό χαστούκι που έδωσε στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. «Κλείδωσε τον ρόλο της στον Λύκο της Wall Street από την πρώτη κιόλας συνάντησή μας, με το να σύρει και μετά να χαστουκίσει στο πρόσωπο τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ένας αυτοσχεδιασμός που μας άφησε όλους κατάπληκτους», αναφέρει ο σκηνοθέτης. 

Η Ρόμπι είχε μιλήσει για το συγκεκριμένο συμβάν σε μια συνέντευξή της στο Harper's Bazaar το 2015, τονίζοντας πως δεν είχε αρθρώσει ούτε λέξη στη σκηνή αυτοσχεδιασμού με τον γνωστό ηθοποιό. «Μέσα μου σκεφτόμουν, "Έχεις κυριολεκτικά 30 δευτερόλεπτα ακόμη μέσα σε αυτό το δωμάτιο και αν δεν κάνεις κάτι εντυπωσιακό, δεν πρόκειται να κερδίσεις τίποτα από όλο αυτό. Είναι ευκαιρία που σου παρουσιάζεται μια φορά στη ζωή σου, απλώς άρπαξέ την"», είχε πει τότε η Αυστραλή ηθοποιός, σχετικά με τον αυτοσχεδιασμό.

Έτσι, όταν της ζήτησαν να πλησιάσει και να φιλήσει τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, που υποδυόταν τον Τζόρνταν Μπέλφορτ, η Ρόμπι αποφάσισε να κάνει το εντελώς αντίθετο. «Το μυαλό μου έκανε ένα κλικ και ξαφνικά, μπαμ! Τον χτύπησα στο πρόσωπο. Και μετά ούρλιαξα, "Άντε γαμήσου!". Και αυτό δεν είναι καθόλου στο σενάριο. Επικράτησε μια νεκρική σιγή και εγώ πάγωσα», θυμάται η Ρόμπι. «Μετά, εντελώς ξαφνικά, ο Μάρτι και ο Λίο ξέσπασαν σε γέλια. Ο Μάρτι είπε, "Αυτό ήταν υπέροχο!" και ο Λίο έλεγε, "Χτύπα με ξανά!"», προσθέτει. 

Με πληροφορίες από Mashable

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM