Η 73χρονη Λορίν Χάτον γίνεται μούσα του Calvin Klein και επιστρέφει με καμπάνια εσωρούχων

Η 73χρονη Λορίν Χάτον γίνεται μούσα του Calvin Klein και επιστρέφει με καμπάνια εσωρούχων Facebook Twitter
0

Στα 73 της χρόνια, η Lauren Hutton, η επιτομή της διαχρονικής ομορφιάς και ένας θρύλος στο χώρο της μόδας, διανύει μία από τις σημαντικότερες σεζόν της καριέρας της.

Μετά την εμφάνισή της δίπλα στη Gigi Hadid στην περσινή επίδειξη του οίκου Bottega Veneta στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, τώρα, η πρώην Αμερικανίδα ηθοποιός που εξελίχθηκε σ' ένα από τα πρώτα σύμβολα ομορφιάς στο χώρο της μόδας, ανέλαβε το ρόλο του μοντέλου εσωρούχων για τη νέα γυναικεία κολεξιόν του Calvin Klein.

Η Hutton πρωταγωνιστεί στη νέα διαφημιστική καμπάνια της εταιρίας, την οποία φωτογράφησε η Sοfia Coppola, δίπλα στις Kirsten Dunst, Nathalie Love, Laura Harrier, Rashida Jones, Maya Hawke (κόρη του Ethan), αλλά και την Chase Sui Wonders.

Η Coppola ανέφερε ότι άντλησε έμπνευση για τη φωτογράφηση και τις ασπρόμαυρες, αναλογικές φωτογραφίες από τις παλαιότερες διαφημιστικές καμπάνιες του Avendon με την Andie MacDowell ή τις φωτογραφίες της Kate Moss από τη δεκαετία του '90.

Η Coppola σκηνοθέτησε, επίσης, σύντομα διαφημιστικά σποτάκια με τα μοντέλα και τις ηθοποιούς που συμμετείχαν στην καμπάνια.

Αξίζει, ακόμη, να σημειωθεί πως η γυναικεία κολεξιόν του Calvin Klein διαδέχτηκε την αντίστοιχη αντρική που είχε ως πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς της βραβευμένης με όσκαρ ταινίας «Moonlight».

Με πληροφορίες από «The Cut»

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM