Για τον Στάθη Ψάλτη που δίνει μάχη στο νοσοκομείο, μίλησαν συγκινημένοι οι Κώστας Βουτσάς και Βάσια Τριφύλλη

Για τον Στάθη Ψάλτη που δίνει μάχη στο νοσοκομείο, μίλησαν συγκινημένοι οι Κώστας Βουτσάς και Βάσια Τριφύλλη Facebook Twitter
Φωτογραφία από το αρχείο της LIFO
1

Μια δύσκολη μάχη δίνει εδώ και μέρες ο δημοφιλής ηθοποιός, Στάθης Ψάλτης, ο οποίος νοσηλεύεται στο Αντικαρκινικό- Ογκολογικό νοσοκομείο «Άγιος Σάββας».

Ο Στάθης Ψάλτης διαγνώσθηκε πρόσφατα με καρκίνο ενώ όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα βρίσκονται στο πλευρό του.

Στις αρχές Φεβρουαρίου ενώ βρισκόταν σε περιοδεία στην Πτολεμαΐδα μαζί με άλλους πρωταγωνιστές επιθεώρησης, ο ηθοποιός ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της περιοχής. Οι γιατροί του συνέστησαν να διακόψει την παράσταση και να επιστρέψει στην Αθήνα για περαιτέρω εξετάσεις.

Πριν από λίγες μέρες, υπήρξαν οι πρώτες πληροφορίες για την υγεία του ηθοποιού και τη σοβαρότητα της κατάστασής του ενώ σήμερα αρκετοί ήταν οι συνάδελφοί του που μίλησαν ανοιχτά για τη μάχη που δίνει ο Στάθης Ψάλτης.

O ηθοποιός Κώστας Βουτσάς  μίλησε στο star.gr και εξομολογήθηκε πως ο Στάθης Ψάλτης «είναι σε άσχημη κατάσταση».

«Toν αγαπώ πολύ τον Στάθη, τον θεωρώ πολύ καλό καλλιτέχνη, πολύ καλό ηθοποιό και πολύ καλό άνθρωπο. Δεν θέλω να πάω στο νοσοκομείο γιατί θα με πιάσουν τα κλάματα αν τον δω. Είναι σε άσχημη κατάσταση. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση, αλλά τον έχουν κλεισμένο σε ένα δωμάτιο. Στο πλευρό του είναι και η γυναίκα του η Χριστίνα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η συμπρωταγωνίστρια του στην επιθεώρηση, Βάσια Τριφύλλη, η οποία είναι στενή του φίλη εδώ και δεκαετίες μίλησε επίσης στο star.gr:

«Από το 1970 βγήκαμε μαζί στο θέατρο και τον αγαπώ πάρα πολύ και μ' αγαπάει πάρα πολύ και είμαστε μια παρέα αυτής της γενιάς που λατρευόμαστε μεταξύ μας, παρόλο που αυτή η δουλειά είναι ανταγωνιστική. Και να 'ξερα λεπτομέρειες δεν θα τις έλεγα. Αλλά να παρακαλέσω όλους όσοι γράφουν το μακρύ τους και το κοντό τους, να δώσουν την ευκαιρία στον Στάθη να παλέψει, γιατί είναι πολύ γενναίος και παλαιστής. Είναι σπουδαίο ταλέντο και πολύ γενναίος άντρας. Αφήστε τον ήσυχο. Μην λέτε βλακείες, μην λέτε ότι θέλετε, όταν ο άλλος παλεύει, για οτιδήποτε είναι αυτό, εμείς οι απέξω πρέπει να σκάμε! Δεν μπορώ... φωνάζω λίγο έντονα.... Έτσι είμαι εγώ. Εμένα αυτό με έσωσε, όταν έπαθα την σοβαρή αρρώστια που έπαθα το '92, που όλοι τότε οι φωτορεπόρτερ, δεν είπανε λέξη! Και όταν έγινα καλά, βγήκα και τα είπα μόνη μου. Ο Στάθης είναι υπέροχος άνθρωπος, δεν έχει καμία ''αυτό λύπηση'' γιατί αυτό είναι που μπορεί να σκοτώσει ακόμα και από γρίπη έναν άνθρωπο.... Όταν αισθανθεί ότι όλοι γύρω του τον λυπούνται. Πάρα πολύ άσχημο αυτό που κάνουμε στους ανθρώπους μας. Εγώ λοιπόν το αρνούμαι αυτό! Έχει κάτι σοβαρό και το ξέρει κιόλας! Δεν είναι ηλίθιος, αλλά μέχρι εκεί! Πάρτε μια βαθιά ανάσα όλοι σας, κάντε τον σταυρό σας και αφήστε τον άνθρωπο να παλέψει! Παλεύει γαμώτο μου! Παλεύει! Το καταλαβαίνετε;»

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM