Ναι, ο Ράσελ Κρόου πάχυνε, αλλά απαντά υπέροχα στα χλευαστικά σχόλια που έγιναν για τα κιλά του

Ναι, ο Ράσελ Κρόου πάχυνε, αλλά απαντά υπέροχα στα χλευαστικά σχόλια που έγιναν για τα κιλά του Facebook Twitter
10
Ναι, ο Ράσελ Κρόου πάχυνε, αλλά απαντά υπέροχα στα χλευαστικά σχόλια που έγιναν για τα κιλά του Facebook Twitter
Kάποιοι έχουν ξεχάσει πως ο Μονομάχος γυρίστηκε πριν το 2000 και σκέφτηκαν πως μπορούν να συγκρίνουν το τότε με το τώρα

Οι καλλιτέχνες απασχολούν τη μισή μερίδα των μίντια με τις νέες τους δουλειές και την υπόλοιπη με την εξωτερική τους εμφάνιση και το στιλ τους. Απλά στη δεύτερη περίπτωση συχνά υπάρχουν άσχημα σχόλια και τα όρια ξεπερνιούνται. Τα επιπλέον κιλά ήταν ανέκαθεν ένα αγαπημένο θέμα των ταμπλόιντς, αλλά και των τρολς του ίντερνετ. Και από τα δηλητηριώδη σχόλια, που συνήθως στρέφονται κατά των γυναικών, ενίοτε δε γλιτώνουν ούτε οι άντρες.

Μια από τις πιο πρόσφατες περιπτώσεις είναι αυτή του ηθοποιού Ράσελ Κρόου, ο οποίος έβαλε βάρος και οι φωτογραφίες που τον δείχνουν να διασκεδάζει σε πάρκο στο Σίδνεϊ έδωσαν τροφή για σχόλια.

Ναι, ο Ράσελ Κρόου πάχυνε, αλλά απαντά υπέροχα στα χλευαστικά σχόλια που έγιναν για τα κιλά του Facebook Twitter

«Αγνώριστος ο Ράσελ Κρόου», «Δείτε πως έγινε ο Ράσελ Κρόου» και «Ξεχάστε τον Μονομάχο που ξέρατε και δείτε πως έγινε ο Ράσελ Κρόου» είναι μερικοί - οι πιο light - τίτλοι που συνόδευαν τις φωτογραφίες του. Τα τρολς πήραν σειρά και άρχισαν να χλευάζουν στο Twitter σχολιάζοντας την κοιλιά και το στιλ του. 

Ένας από αυτούς που σχολίασαν το βάρος του ηθοποιού ήταν και ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής Χάουαρντ Στερν, ο οποίος φέρεται να τον χλεύασε σε εκπομπή του και δήλωσε πως ο ίδιος δουλεύει σκληρά για να διατηρηθεί λεπτός.

Οι φανς ενημέρωσαν τον ηθοποιό για τα σχόλια που προκαλούσε η αλλαγή της εικόνας του και εκείνος αποφάσισε μέσω Twitter να απαντήσει - όχι με οργή και απολογητικό ύφος, αλλά με χιούμορ.

«Μπορώ να κάνω βάρη (σ.σ. πιέσεις πάγκου) και να σηκώνω τον Χαουαρντ. Εκείνος δεν μπορεί να πει το ίδιο», έγραψε ο Κρόου στο Twitter.



Πολιτισμός
10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM