Μυστικά ταξίδια και συναντήσεις του Μπραντ Πιτ με την Τζολί - Προσπάθειες για επανασύνδεση;

Μυστικά ταξίδια και συναντήσεις του Μπραντ Πιτ με την Τζολί - Προσπάθειες για επανασύνδεση; Facebook Twitter
0

Εν μέσω διαζυγίου, ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί φαίνεται πως κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για τα παιδιά τους, σε μία απέλπιδα προσπάθεια (ίσως) να σώσουν το γάμο τους.

Όπως έγραψε το E!News, η 41χρονη σταρ του Χόλιγουντ έδωσε στον εν διαστάσει σύζυγό της την ευκαιρία να βρίσκεται κοντά στα παιδιά τους, κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Καμπότζη τον περασμένο μήνα.

Η Τζολί βρισκόταν στη χώρα για τα γυρίσματα της ταινίας «First They Killed My Father», με τον Πιτ να κάνει πολλά ταξίδια στην νοτιοανατολική Ασία για να περάσει χρόνο με την οικογένειά του, όπως ανέφερε στο E! μία πηγή προσκείμενη στο περιβάλλον των δύο ηθοποιών.


«Σε όλο το στάδιο της παραγωγής και των γυρισμάτων, αλλά και στο πιο πρόσφατο ταξίδι για την προώθηση της νέας του ταινίας, ο Πιτ ήρθε στην Καμπότζη για να περάσει χρόνο με τα παιδιά του», πρόσθεσε άλλη πηγή. «Πέρασε με την Αντζελίνα σχεδόν το 75% του διαστήματος που βρισκόταν στη χώρα».


Η πηγή πρόσθεσε ότι Πιτ δεν ήταν στην Καμπότζη καθ' όλο αυτό το διάστημα Σε ορισμένες περιπτώσεις, ορισμένα ή και όλα τα παιδιά της οικογένειας πέταξαν στο Λος Άντζελες για να είναι μαζί με τον πατέρα τους.

Παρότι, όπως σημειώνει το E!, το δύσκολο διαζύγιο του ζευγαριού μοιάζει να έχει μετατραπεί το τελευταίο διάστημα σε μία περισσότερο φιλική διαδικασία, αυτό δεν σημαίνει ότι οι δύο αστέρες του Χόλιγουντ ελπίζουν ότι θα τα ξαναβρούν. Στην πραγματικότητα, ο Πιτ φαίνεται να απολαμβάνει την εργένικη ζωή.

Σύμφωνα με άλλο ρεπορτάζ του E!, o Πιτ και η Τζολί αποφάσισαν να ξαναμιλήσουν ο ένας στον άλλο μετά από σύσταση του ψυχοθεραπευτή των παιδιών τους, αλλά και από δική τους πρωτοβουλία. «Είναι αφοσιωμένοι στα παιδιά τους και προσπαθούν να κάνουν ότι είναι καλύτερο γι' αυτά» ανέφερε η πηγή στο γνωστό ταμπλόιντ. «Και οι δύο συμφώνησαν να δώσουν προτεραιότητα στα παιδιά», πρόσθεσε άλλη πηγή προσκείμενη στο περιβάλλον του 53χρονο ηθοποιού.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM