Ο Χάρισον Φορντ αποκαλεί τον εαυτό του "ανόητο" μετά την γκάφα με το αεροσκάφος του

Ο Χάρισον Φορντ αποκαλεί τον εαυτό του "ανόητο" μετά την γκάφα με το αεροσκάφος του Facebook Twitter
0

Σε ηχογράφηση που δόθηκε στη δημοσιότητα, ο Χάρισον Φορντ ακούγεται να αποκαλεί τον εαυτό του «schmuck», κάτι που αποδίδεται ως «ηλίθιος» ή «ανόητος» , μετά την προσγείωση του αεροσκάφους του τον περασμένο μήνα, σε λάθος διάδρομο, όπου περίμενε να απογειωθεί εμπορικό αεροσκάφος Boeing 737 της American Airlines με 116 επιβάτες.

Το παρολίγο ατύχημα συνέβη το αεροδρόμιο John Wayne στο Orange County της Καλιφόρνια, όπου ο διάσημος ηθοποιός έπρεπε να προσγειώσει το μονοκινητήριο αεροσκάφος του στον αεροδιάδρομο 20L, αλλά αντ’ αυτού προσγειώθηκε σε άλλον διάδρομο, όπου βρισκόταν το, Boeing , έτοιμο για απογείωση.

 «Είμαι ο ανόητος που προσγειώθηκε στον αεροδιάδρομο» ακούγεται να λέει ο 74χρονος ηθοποιός σε ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας, λίγο μετά το περιστατικό στις 13 Φεβρουαρίου.

Ο ελεγκτής ακούγεται να ζητά το όνομα και τον αριθμό της άδειας πιλότου από τον Φορντ, λέγοντάς του να ηρεμήσει και ότι  «It's no big deal». «Είναι μεγάλη υπόθεση για μένα,» ήταν η απάντηση του ηθοποιού.

Ο σταρ του Ιντιάνα Τζόουνς και του Star Wars, εμφανίζεται να αναρωτιέται, «αν υπήρχε κάποιο αεροσκάφος κάτω από μένα» και να ζητά συγγνώμη για τη λάθος προσγείωση.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM