Τι απάντησε η Σκάρλετ Γιόχανσον στην επιθυμία του Ευκλείδη Τσακαλώτου να βγουν για κοκτέιλ

Τι απάντησε η Σκάρλετ Γιόχανσον στην επιθυμία του Ευκλείδη Τσακαλώτου να βγουν για κοκτέιλ Facebook Twitter
1

 

O Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος συνάντησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον στο πλαίσιο προώθησης της ταινίας «Το Φάντασμα στο Κέλυφος» και δεν έχασε την ευκαιρία να την ενημερώσει για την πρόσφατη δήλωση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, ο οποίος εκδήλωσε την επιθυμία να βγει μαζί της για κοκτέιλ.

Πριν από λίγες μέρες, επικαλούμενος την σταρ του Χόλιγουντ, ο κ. Τσακαλώτος σχολίασε καυστικά τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με τις διαπραγματεύσεις για το ελληνικό πρόγραμμα.

«Όντως ο κ. Μητσοτάκης έχει πει ότι θα θέλει τα πλεονάσματα να είναι 2%, όπως και εγώ θα ήθελα να βγω για κοκτέιλ με την Σκάρλετ Γιόχανσον! Πολλά πράγματα μπορεί να θέλουμε, δεν λέει κάτι αυτό» είχε δηλώσει κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων, με το βουλευτή του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς του απάντησε: «Χώρισε η Σκάρλετ κύριε υπουργέ, είναι ελεύθερη!».

Μόλις ενημερώθηκε από τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, η Γιόχανσον χαμογέλασε κάπως αμήχανα και αρκέστηκε να δηλώσει: «Είναι πολύ ενδιαφέρον. Μου φαίνεται πολύ αστείο. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα γινόμουν θέμα συζήτησης στη Βουλή των Ελλήνων, αλλά έγινε και αυτό. Πρέπει να καταγραφεί και αυτό κάπου».

 
Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια