Η Azealia Βanks παραδέχτηκε πως δάγκωσε μια γυναίκα στο στήθος και για να γλιτώσει τη φυλακή ξεκινά μαθήματα διαχείρισης θυμού

Η Azealia Βanks παραδέχτηκε πως δάγκωσε μια γυναίκα στο στήθος και για να γλιτώσει τη φυλακή ξεκινά μαθήματα διαχείρισης θυμού Facebook Twitter
0

H τραγουδίστρια Azealia Banks έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να απασχολεί περισσότερο τα μίντια με την ακραία προκλητική της συμπεριφορά, παρά με τη μουσική της.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η 25χρονη συναίνεσε στο να παρακολουθήσει μαθήματα διαχείρισης θυμού αφότου ομολόγησε την ενοχή της για επίθεση που σχετίζεται με ένα περιστατικό που έλαβε χώρα το 2015.

Η Βanks συνελήφθη με την κατηγορία πως δάγκωσε στο στήθος μια γυναίκα υπάλληλο ασφαλείας σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στη Νέα Υόρκη. Το κατηγορητήριο αναφέρει πως στη συνέχεια την γρονθοκόπησε και την έσπρωξε βίαια, και όλα αυτά επειδή δεν την αναγνώρισαν στην είσοδο.

Ο ράπερ Νέα Υόρκη επρόκειτο να δικαστεί για πλημμέλημα, επίθεση και απόπειρα επίθεσης, αλλά θα παρακολουθήσει συνεδρίες για 26 εβδομάδες προκειμένου να δικαστεί για διατάραξη τάξης και ανάρμοστη συμπεριφορά.

Το περιστατικό, που συνέβη τον Δεκέμβριο του 2015, είναι ένα μόνο από τα πολλά στα οποία έχει εμπλακεί η τραγουδίστρια που μεταξύ άλλων έχει επιτεθεί σε αεροσυνοδό, ενώ την περασμένη χρονιά είχε απασχολήσει τα ταμπλόιντ για έναν μεγάλο καβγά που ξέσπασε σε πάρτι του ηθοποιού Ράσελ Κρόου.

Ο δικηγόρος John Vafa, ο οποίος βοήθησε στο να διευθετήσει τη συμφωνία της Banks έχει επιβεβαιώσει την είδηση και πρόσθεσε πως η τραγουδίστρια είναι επίσης υποχρεωμένη να κάνει συχνές συναντήσεις με τον δικαστή και θα πρέπει όλο αυτό το διάστημα να μην εμπλακεί σε κάποιο άλλο επεισόδιο. Η μη συμμόρφωση μπορεί να οδηγήσει μέχρι και σε χρόνο φυλάκισης.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM