Η Emma Watson λέει πως θα σταματήσει να βγάζει selfies με τους θαυμαστές της κι εξηγεί το γιατί

Η Emma Watson λέει πως θα σταματήσει να βγάζει selfies με τους θαυμαστές της κι εξηγεί το γιατί Facebook Twitter
0

Η Emma Watson ξεκαθάρισε πως θα σταματήσεις να βγάζει selfies με τους θαυμαστές της και εξηγεί και τον πραγματικό λόγο πίσω από αυτήν την απόφασή της, που εκ των πραγμάτων έχει στενοχωρήσει αλλά και θυμώσει μερικούς φανς της.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, από εδώ και στο εξής δεν θα βγάζει φωτογραφίες με τους θαυμαστές της καθώς δεν θέλει να διακινδυνεύει το να την εντοπίζουν ακόμη πιο εύκολα. «Για μένα, είναι η διαφορά του να μπορείς να έχεις ζωή και μη. Αν κάποιος με τραβήξει μια φωτογραφία και την δημοσιεύσει, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είναι σαν να έχει βάλει πινακίδα πού ακριβώς είμαι. Μπορούν να δουν τι φοράω και με ποιον είμαι μαζί. Απλώς δεν μπορώ να τους δίνω αυτά τα δεδομένα παρακολούθησης», είπε σε συνέντευξή της στο Vanity Fair.

Ωστόσο, όπως πρόσθεσε, εξετάζει κάθε περίπτωση διαφορετικά. Για παράδειγμα, λέει, πως αν καταλάβει πως το να συμφωνήσει να βγάλει μια φωτογραφία με κάποιον θα του φτιάξει την εβδομάδα, τότε θα δεχθεί. Επίσης λέει πως ποτέ δεν μπορεί αν αρνηθεί μια φωτογραφία όταν της το ζητούν μικρά παιδιά. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM