Ο Ράιαν Γκόσλινγκ έπαιζε ο ίδιος πιάνο στο «La La Land» και αυτό το βίντεο το επιβεβαιώνει περίτρανα

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ έπαιζε ο ίδιος πιάνο στο «La La Land» και αυτό το βίντεο το επιβεβαιώνει περίτρανα Facebook Twitter
4

Για τον ρόλο του στην ταινία «La La Land», που μεταξύ άλλων του χάρισε υποψηφιότητα και για το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου, ο Ράιαν Γκόσλινγκ έκανε τρεις μήνες μαθήματα πιάνου και το αποτέλεσμα ήταν άψογο, οπότε είναι τουλάχιστον κομπλιμέντο το ότι πολλοί αναρωτιούνται αν παίζει όντως ο ίδιος ή αν χρησιμοποιήθηκε αντικαταστάτης. «Είναι παντού ο Ράιαν», λέει ο σκηνοθέτης Ντάμιεν Σαζέλ, προσθέτοντας πως αρχικά σκέφτηκαν να έχουν κάποιον εφεδρικό για τις συγκεκριμένες σκηνές, αλλά τελικά αυτό δεν χρειάστηκε ποτέ. 

Ο Ντάμιεν Σαζέλ εξήγησε πως κάθε φορά που φαίνονται τα χέρια του Γκόσλινγκ να παίζει πιάνο, είναι πράγματι τα δικά του. «Για να είμαι ειλικρινής δεν υπάρχει ούτε ένα κοντινό που να φαίνονται τα χέρια του Σεμπάστιαν [σ.σ. ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Γκόσλινγκ] σε ολόκληρη την ταινία που να έχουμε βάλει αντικαταστάτη. Είναι παντού ο Ράιαν», σχολίασε ο γνωστός σκηνοθέτης, που είναι επίσης υποψήφιος για Βραβείο Όσκαρ.

Το Variety έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο με σκηνές από τα γυρίσματα της ταινίας «La La Land», που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Σε αυτό φαίνεται ο Ράιαν Γκόσλινγκ ντυμένος με τα ρούχα του να παίζει στο πιάνο μερικά από τα τραγούδια που ακούγονται, χωρίς όμως να είναι ντυμένες με μουσική ούτε επεξεργασμένες. Ανάμεσα στα στιγμιότυπα είναι και ένα κομμάτι από τις πρόβες του τραγουδιού «Start a Fire», που εμφανίζεται μαζί με τον John Legend.

Η μουσική υπήρξε ανέκαθεν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του διάσημου ηθοποιού και οι σχετικές εμφανίσεις είχαν ξεκινήσει από τότε που ήταν ακόμη παιδί και τραγουδούσε στο «The Mickey Mouse Club», όπως και οι Τζάστιν Τιμπερλέικ και Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γκόσλινγκ μπαίνει στη διαδικασία να μάθει κάποια τέχνη ή κάνει κάτι «ακραίο» για τις ανάγκες ενός ρόλου. Για την ταινία «The Notebook» εκτός από το ότι πέρασε δύο μήνες στο Τσάρλεστον για να οικειοποιηθεί το μέρος ενώ έκανε μέχρι και μαθήματα ξυλουργικής για να μπορεί αν φτιάχνει έπιπλα όπως ο χαρακτήρας που υποδύεται.

Επίσης για την ταινία «The Lovely Bones», όπου τελικά αντικαταστάθηκε από τον Μαρκ Γουόλμπεργκ, έβαλε πάνω από 25 κιλά λιώνοντας τεράστιες ποσότητες παγωτού, το οποίο μετά έπινε.

Πολιτισμός
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM