Ο Τζορτζ Κλούνεϊ μιλά πρώτη φορά για την πατρότητα και τα δίδυμα που κυοφορεί η Αμάλ

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ μιλά πρώτη φορά για την πατρότητα και τα δίδυμα που κυοφορεί η Αμάλ Facebook Twitter
0

O Τζορτζ Κλούνεϊ μίλησε πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της συζύγου του Αμάλ Αλαμνουντίν και την πατρότητα καθώς μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται η γέννηση των διδύμων.


Ο 55χρονος ηθοποιός δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι. Πρόκειται να είναι μια περιπέτεια. Το έχουμε αντιμετωπίσει με μεγάλη αγάπη» ανέφερε μιλώντας στο γαλλικό πρόγραμμα Rencontres de Cinema.

Ο αμερικανός σταρ είπε επίσης πως όλοι οι φίλοι του ζευγαριού ήταν πολύ υποστηρικτικοί αν και αρχικά τον είχαν κάνει στόχο πειραγμάτων και αστείων.

Μια πηγή κοντά στο ζευγάρι ισχυρίστηκε προηγουμένως πως ο ηθοποιός ήταν ενθουσιασμένος, αλλά και νευρικός που θα γίνει πατέρας.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αμάλ Αλαμουντίν έχει ήδη αποφασίσει πως θα φέρει τα δίδυμα στον κόσμο σε μια κλινική του Λονδίνου.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM