ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Κι όμως, υπήρξαν κάποιοι που χλεύασαν την κοιλιά της Gaga, αλλά εκείνη μόλις τους απάντησε υπέροχα

Κι όμως, υπήρξαν κάποιοι που χλεύασαν την κοιλιά της Gaga, αλλά εκείνη μόλις τους απάντησε υπέροχα Facebook Twitter
7

H Lady Gaga αποφάσισε να απαντήσει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο στους επικριτές της μετά τα δεκάδες αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για το πώς έδειχνε η κοιλιά της κατά τη διάρκεια του φαντασμαγορικού σόου στο ημίχρονο του Super Bowl.

Την ώρα που πολλοί την επαίνεσαν για το σώμα της, υπήρξαν και αρκετοί που την κατέκριναν την εμφάνισή της με το σορτσάκι Versace το οποίο είχε εκτεθειμένη τη κοιλιά της. Αν και πρώτοι ήταν οι θαυμαστές της που έσπευσαν να απαντήσουν σε σχόλια και να επιτεθούν σε τρολς που χλεύαζαν το σώμα της.

Κι όμως, υπήρξαν κάποιοι που χλεύασαν την κοιλιά της Gaga, αλλά εκείνη μόλις τους απάντησε υπέροχα Facebook Twitter
Κι όμως, υπήρξαν κάποιοι που χλεύασαν την κοιλιά της Gaga, αλλά εκείνη μόλις τους απάντησε υπέροχα Facebook Twitter
Κι όμως, υπήρξαν κάποιοι που χλεύασαν την κοιλιά της Gaga, αλλά εκείνη μόλις τους απάντησε υπέροχα Facebook Twitter

«Έμαθα ότι το σώμα μου έχει γίνει θέμα συζήτησης, οπότε ήθελα να πω ότι είμαι περήφανη για το σώμα μου και θα έπρεπε να είστε και εσείς για το δικό σας», έγραψε η Gaga στο Instagram, ανεβάζοντας μία φωτογραφία της από το σόου.

«Δεν έχει σημασία ποιος είσαι ή τι κάνεις. Θα μπορούσα να σας αναφέρω ένα εκατομμύριο λόγους για τους οποίους δεν είστε υποχρεωμένοι απέναντι σε οτιδήποτε ή σε οποιονδήποτε προκειμένου να πετύχετε», ανέφερε στη συνέχεια η σουπερσταρ της ποπ, για να καταλήξει: «Να είστε ο εαυτός σας και να είστε αδυσώπητοι. Αυτό είναι το υλικό των πρωταθλητών. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την υποστήριξή σας. Σας αγαπώ παιδιά. ΧΟΧΟ, gaga».

Σε συνέντευξή που παραχώρησε πριν το Superbowl στην εκπομπή του Michael Strahan, «Good Morning America», η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο απαιτητικό πρόγραμμα γυμναστικής που ακολούθησε ώστε να βρίσκεται σε φόρμα.

«Γυμνάζομαι πολύ και ενώ κάνω ασκήσεις, τραγουδάω κομμάτια από το σόου», είχε πει η Gaga, που φρόντισε να ανεβάσει στο instagram και φωτογραφίες από τις ασκήσεις που έκανε όλη αυτή την περίοδο.

How amazing was our long time client @ladygaga at the #superbowl today?? Checkout her pregame warm up with @trxtraining straps!! She's proof that you always have time to workout. #fitness #revengebody

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Harley Pasternak (@harleypasternak) στις

Training. Everyday all day ??#superbowl #halftime

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης xoxo, Joanne (@ladygaga) στις

Πολιτισμός
7

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: 50 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις από την Κυριακή των Βαΐων ως τη Μεγάλη Τρίτη

Το Φεστιβάλ επιστρέφει σε χώρους ξεχωριστούς, ιδιαίτερους και κατανυκτικούς, προσεγγίζοντας πολυάριθμες και απρόσμενες πτυχές της σχέσης θρησκευτικής λατρείας και μουσικής.
NEWSROOM
Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα την επιλογή του νέου διευθυντή

Πολιτισμός / Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα στην επιλογή του νέου διευθυντή

Ο πρόεδρος του Βρετανικού Μουσείου και πρώην υπουργός οικονομικών της χώρας επί κυβέρνησης Ντέιβιντ Κάμερον, Τζορτζ Όσμπορν, αρνήθηκε κατηγορηματικά να ικανοποιήσει το παράτυπο αυτό αίτημα του Ρίσι Σούνακ
NEWSROOM
I’ll Be Your Mirror: Η Λόρι Άντερσον ανασταίνει τον Λου Ριντ μέσω τεχνητής νοημοσύνης

Πολιτισμός / I’ll Be Your Mirror: Η Λόρι Άντερσον ανασταίνει τον Λου Ριντ μέσω τεχνητής νοημοσύνης

Η διάσημη μουσικός και εικαστικός δηλώνει ότι έχει πάθει εμμονή με την τεχνητή νοημοσύνη, την οποία χρησιμοποιεί για να συνομιλεί και να γράφει μουσική με τον αείμνηστο σύντροφό της.
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Κι εγώ είμαι αι περήφανος για τη φωνή μου, και δεν ντρέπομαι για αυτήν. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως αξίζει τον κόπο να την εκθέσω σε εκατομμύρια κόσμου παριστάνοντας πως είναι σπουδαία.Με την ίδια λογική, το σώμα της Gàga, είναι μία χαρά για μία κοπέλα της ηλικίας της. Για μία τραγουδίστρια επίσης. Για μία ποπ σταρ, πάλι, που το επιδεικνύει ναρκισσιστικά ως κάτι το εξαιρετικό είναι μάλλον μέτριο, για όσα έχουμε συνηθίσει από τις ιέρειες του είδους, ειδικά όταν αγωνίζεται στο ίδιο τερέν με τη Μαντόνα. Η λογική των ειδώλων δεν είναι να βρίσκονται στον μέσο όρο, αλλά πάνω από αυτόν και γι'αυτό πληρώνονται και κρίνονται ανάλογα.
για δες πως ειναι οι κοιλιες των χορευτριων της για να καταλαβεις.ωραια τα λεει η γκαγκα,αλλα γιατι οι χορευτριες της ειναι ολες χωρις εστω αυτη τη μικρη κοιλιτσα που ειχε η ιδια?μηπως γιατι αμα παρουν 2-3 κιλα θα χασουν την δουλεια τους?ωραια τα λεει η γκαγκα τα "be yourself" αλλα δεν ισχυουν για ολους. προφανως αυτοι που ασχοληθηκαν με την κοιλια της ειναι μικροψυχοι και κακιασμενοι,αλλο το ενα αλλο το αλλο ομως.
Αυτό που όλο και κάποιος θα κάνει μία άστοχη γενίκευση. Η σύγκριση είναι εμφανώς αβάσιμη και άδικη.Οι χορεύτριες ειδικά σε αυτό το επίπεδο, σίγουρα ακουλουθούν πρόγραμμα γυμναστικής ώστε να είναι αρκετά γραμμώμενες για να κάνουν τις κινήσεις που χρειάζονται. Χωρίς να τραυματιστούν. Απαιτείται τέλεια φυσική κατάσταση, έτσι και αλλιώς. Η Γκάγκα δεν έκανε πότε την ίδια δουλειά ώστε να έχει την ίδια εκπαίδευση ή το ίδιο σώμα. Μουσικός, συνθέτρια , στιχουργός και τραγουδίστρια είναι , χορεύτρια πάντως όχι. Δεν περιμένει κανείς να χορεύει σαν τις χορεύτριες. Δεν είναι σαν την Μαντόνα η Τη Λόπεζ που ξεκίνησαν ως χορεύτριες...απλά τις ακουλουθεί σε κ΄ποιες κινήσεις. Αυτό μπορεί...αρά δε θα έχουν ποτέ την ίδια φυσική κατάασταση. Γιατί όλοι να είναι ΄τέλειοι υποχρεωτικά στα πάντα. Η ίδια το έχει αποδεχτεί και μπράβο της.