Η Μις Καναδάς δέχτηκε επιθετικά σχόλια για το βάρος της και απαντά με μήνυμα προς όλες τις γυναίκες

Η Μις Καναδάς δέχτηκε επιθετικά σχόλια για το βάρος της και απαντά με μήνυμα προς όλες τις γυναίκες Facebook Twitter
8
Η Μις Καναδάς δέχτηκε επιθετικά σχόλια για το βάρος της και απαντά με μήνυμα προς όλες τις γυναίκες Facebook Twitter

Η Μις Κανάδας που ετοιμάζεται να διεκδικήσει τον τίτλο στο διαγωνισμό «Μις Υφήλιος» απάντησε στα τρολς και όσους τη στοχοποίησαν για το σώμα της στα social media.


H Siera Bearchell μίλησε για αυτοεκτίμηση και αγάπη μετά τα αρνητικά σχόλια που έγιναν στο διαδίκτυο και επικεντρώνονταν στο βάρος της. «Δίνουμε πάντα έμφαση στα πράγματα που θέλουμε να αλλάξουμε και όχι στο να αγαπάμε όσα είμαστε», είπε.

Η 23χρονη βρίσκεται στις Φιλιππίνες όπου θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός για τον τίτλο της Μις Υφήλιος 2016.«Ενώ είμαι η πρώτη που θα πω πως δεν είμαι όσο αδύνατη ήμουν στα 16, στα 20 ή ακόμα και πέρυσι, είμαι πλέον πιο σίγουρη, πιο ικανή, σοφότερη, ταπεινότερη και πιο παθιασμένη από ποτέ», έγραψε στο Instagram. «Από τη στιγμή που άρχισα να αγαπώ αυτό που ήμουν και όχι να προσπαθώ να συμβαδίσω με όσα η κοινωνία ήθελε να είμαι, απέκτησα μια εντελώς νέα ζωή», συμπληρώνει η 23χρονη.

There is no one like you, and that is your power. •Hallway photo opportunities with my beautiful roommate @sari_nakazawa #missuniverse #confidentlybeautiful @missuniverse

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Siera Bearchell (@sierabearchell) στις

I was recently asked, "What happened to you? Why have you gained weight? You are losing points" This was a reference to my body of course. While I am first to say I am not as lean as I was when I was 16, 20, or even last year, but I am more confident, capable, wise, humble and passionate than ever before. ??As soon as I started to love who I was rather than always trying to fit what I thought society wanted me to be, I gained a whole new side of life. This is the side I am trying to bring to the @missuniverse competition. The side of life that is so rare to find: self-worth and self-love. We always focus on the things we wish we could change rather than loving everything we are. #missuniverse #bodydiversity #IMG

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Siera Bearchell (@sierabearchell) στις

We created magic today. ? See my snapstory for a little bts! ✨SC: sieralacee

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Siera Bearchell (@sierabearchell) στις


Η Bearchell δήλωσε στο BBC ότι εμπνεύστηκε για να μιλήσει ανοιχτά για την παρενόχληση που δέχτηκε στο διαδίκτυο, επειδή θέλει και άλλες γυναίκες να γνωρίζουν ότι είναι το σωστό να αισθάνονται άνετα με το σώμα τους.

Μίλησε επίσης για το πόσο δύσκολη ήταν η προετοιμασία για το διαγωνισμό που έγινε στη χώρα της και περιέγραψε το πόσο λίγο έτρωγε, αλλά και την πίεση που δεχόταν, κάτι που την έκανε απόλυτα δυστυχισμένη.

Ενώ η πλειοψηφία της κριτικής προέρχεται από το online haters, λέει ότι υπάρχει πίεση και από τους διοργανωτές που θέλουν και επιδιώκουν μια πολύ συγκεκριμένη εικόνα. Αφότου κέρδισε τον τίτλο της Μις στον Καναδά, της είπαν ότι θα πρέπει να εγκαταλείψει το junk food και να αποκτήσει το πιο γυμνασμένο σώμα που είχε στη ζωή της για να ανταγωνιστεί τις άλλες υποψήφιες στην παγκόσμια διοργάνωση.

«Το να είσαι υγιής, να τρώς υγιεινά, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα και πως θα δείχνεις με συγκεκριμένο τρόπο», είπε.



Φέτος πάντως, το plus size μοντέλο Ashley Graham επιλέχθηκε να παρουσιάσει το διεθνή διαγωνισμό. Και αυτό είναι κάτι που χαρακτηρίστηκε ως δείγμα καλής θέλησης για πρόοδο στο θέμα του γυναικείου σώματος από τον θεσμό που τόσο πολύ έχει κατηγορηθεί πως συνέβαλε στον περιορισμό του

Πολιτισμός
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Το οτι ειναι Καναδη δε νομιζω οτι σημαινει οτι οσοι την τρολλαραν ή την κορόιδευαν ηταν Καναδοί απαραίτητα, αν τα σχολια εγιναν σε καποια πλατφόρμα οπως το IG ή το twitter πιθανον να ηταν διάφοροι κ απο πολλα μερη του κοσμου, κομπλεξικοι/ες μλκς άλλωστε υπαρχουν παντου.
Το παντως πηγαινε στο "οτι και αν λενε οι επικριτές της, οσο αν και αν προσπαθούν να την παρουσιάσουν ως χοντρή , άσχημη κλπ η κοπελα ειναι ολοφάνερα κουκλα". Αλλα θα ειμαι προσεκτικότερη με την διατύπωση μου, εχεις δικιο για την υπόδειξη :) (δεν ειρωνεύομαι)
@ AntD 24.1.2017 | 17:43Κάποτε για ένα «πάντως» κόντεψα να χάσω την δουλειά μου, όταν ο τότε προϊστάμενος μου προσπαθώντας να δικαιολογήσει και να περιγράψει την κατάσταση και την θέση μου για λάθος άλλου συναδέλφου που το χρεώθηκα εγώ, χρησιμοποίησε στην τελευταία του πρόταση την λέξη «πάντως», απευθυνόμενος στον γενικό διευθυντή.....παρότι είχα όλο το δίκιο με το μέρος μου, από καθαρή τύχη γλύτωσα.
Μερικές φορές (τις περισσότερες) άθελα μας γινόμαστε οι χειρότεροι ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ. Στο θέμα τώρα της Μις Καναδά... Η ομορφιά κακώς εκφράζεται μόνο από μοντέλα αδύνατα και άχρωμα τις περισσότερες φορές. Επίσης όλο αυτό το πρότυπο έχει συνδεθεί και με την υγεία. Δηλαδή, οτι πρέπει να είσαι ΑΔΥΝΑΤΟΣ για να είσαι ΟΜΟΡΦΟΣ. Τεράστιο και απαράδεκτο ΛΑΘΟΣ Η υγεία και η ομορφιά ανήκει και εκφράζεται απο όλους τους Ανθρώπους. Όπως και οτι και αν είναι