Εμφάνιση-έκπληξη της Μαντόνα στο «Women's March» κατά του Τραμπ στην Ουάσιγκτον

Εμφάνιση-έκπληξη της Μαντόνα στο «Women's March» κατά του Τραμπ στην Ουάσιγκτον Facebook Twitter
0

Φορώντας ένα μαύρο σκουφάκι με τα χαρακτηριστικά αυτάκια γάτας, η Μαντόνα εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά σήμερα στην Ουάσιγκτον, στην «Πορεία των Γυναικών» κατά του 45ου προέδρου των ΗΠΑ, προτρέποντας το συγκεντρωμένο πλήθος να συμμετάσχει στην «επανάσταση της αγάπης».


«Είστε έτοιμοι να συνταράξετε τον κόσμο; Καλώς ήρθατε στην επανάσταση της αγάπης» είπε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια από σκηνής προτού ερμηνεύσει δύο της τραγούδια ενώπιον εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που συγκεντρώθηκαν στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ, μία ημέρα μετά την έλευση του Ρεπουμπλικανού Ντόναλντ Τραμπ στο Λευκό Οίκο.

Στην πορεία βρέθηκε μάλιστα και η Cher και οι δύο διάσημες τραγουδίστριες είχαν μια σύντομη συνάντηση:


«Καλώς ήρθατε στην άρνησή μας ως γυναίκες να αποδεχθούμε αυτή τη νέα εποχή της τυραννίας. Όπου δεν διατρέχουν κίνδυνο μονάχα οι γυναίκες, αλλά όλοι οι περιθωριοποιημένοι άνθρωποι» πρόσθεσε.


«Είναι η απαρχή μιας αλλαγής περισσότερο από ποτέ αναγκαίας», «το καλό δε νίκησε σε αυτές τις εκλογές, όμως το καλό θα υπερισχύσει στο τέλος» επισήμανε προτού τραγουδήσει τις επιτυχίες της "Express yourself" και "Human nature", αφιερώνοντας μάλιστα την τελευταία στο Ντόναλντ Τραμπ.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM