Η κόρη του Jude Law μεγάλωσε και τώρα πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Burberry

Η κόρη του Jude Law μεγάλωσε και τώρα πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Burberry Facebook Twitter
0

Η Iris Law αποτελεί ένα από τα πολύ αγαπημένα πρόσωπα της βιομηχανίας της μόδας αφού στα 16 της χρόνια έχει καταφέρει να συγκαταλέγεται στους «newcomers» που κυριαρχούν σε πασαρέλες, εντιτόριαλ και διαφημίσεις. Και τώρα η εντυπωσιακή κόρη του Jude Law και της Sadie Frost, που έχει κάνει όλα τα ηλεκτρονικά περιοδικά μόδας να ασχολούνται μαζί της, «ξαναχτυπά» μέσα από μια νέα καμπάνια της Burberry.

«Νιώθω τόση τιμή και ενθουσιασμό έχοντας γίνει μέλος της οικογένειας Burberry ως το νέο πρόσωπο του κραγιόν Liquid Lip Velvet» έγραψε η 16χρονη Iris στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανακοινώνοντας την συνεργασία της με τον διάσημο οίκο μέσα από δύο φωτογραφίες της καμπάνιας.

so honoured and excited to have become part of the @Burberry family as the new face of Burberry beauty #LiquidLipVelvet

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Iris Law (@lirisaw) στις


"Go all out with the colour of your lip" - Iris Law . Follow the link in the bio to explore the full collection. . #LiquidLipVelvet #IrisLaw #BurberryBeauty #Oxblood

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Burberry (@burberry) στις

Iris Law for Liquid Lip Velvet. . Follow the link in the bio to discover new Liquid Lip Velvet from #BurberryBeauty . #LiquidLipVelvet #IrisLaw #Oxblood #MilitaryRed #BrightPlum #FawnRose

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Burberry (@burberry) στις

Η νέα της δουλειά έρχεται μόλις λίγους μήνες μετά την φωτογράφιση που έκανε για λογαριασμό του Teen Vogue, για το τεύχος του περιοδικού με θέμα «For Girls By Girls». Η Iris έκανε το ντεμπούτο της στη μόδα όταν φωτογραφήθηκε για την νέα κολεξιόν της Illustrated People, μιας βρετανικής εταιρείας που πουλά πιτζάμες πολυτελείας, αγαπημένες από μεγάλες σταρ όπως η Katy Perry και η Beyoncé.

Η κόρη του Jude Law μεγάλωσε και τώρα πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Burberry Facebook Twitter
Η Iris Law έκανε πρεμιέρα στο χώρο, με φωτογράφηση για μια νέα κολεξιόν εταιρείας που πουλά πιτζάμες πολυτελείας, αγαπημένες από μεγάλες σταρ όπως η Katy Perry και η Beyoncé, την Illustrated People.

Πολλοί σχολιάζουν πως το στιλ της Iris, αλλά και τα χαρακτηριστικά της, θυμίζουν τη Μiley Cyrus. Ωστόσο η Ιris είναι η δεύτερη στην οικογένεια που ασχολείται με το μόντελινγκ, καθώς και ο Rafferty, ο 20χρονος αδερφός της, έχει επιλέξει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το χώρο και έχει κάνει αρκετές καμπάνιες. Πριν δύο εβδομάδες συμμετείχε σε μία καμπάνια για τους Dolce & Gabbana, μαζί με άλλα παιδιά διασήμων γονιών, όπως οι γιοι των Pamela Anderson, Cindy Crawford και Daniel Day-Lewis.

Αναμφίβολα, ο Jude Law, που έχει έναν ακόμη γιο, τον Rudy, και δύο κόρες, τις Sophia και Ada, πρέπει να είναι ένας πολύ περήφανος πατέρας. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός πρόσφατα γιόρτασε τα 44α γενέθλιά του και η κόρη του, Iris, δημοσίευσε μια φωτογραφία του στον λογαριασμό της, ενώ σαν οικογένεια φωτογραφίζονται συχνά πυκνά όλοι μαζί, ενίοτε σε πολύ αστείες πόζες.

Papa birthday

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Iris Law (@lirisaw) στις

* Με πληροφορίες από etonline

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM