Ζήτησαν απ' τον Moby να παίξει μουσική στην ορκωμοσία του Τραμπ - Και αυτός είπε όχι

Ζήτησαν απ' τον Moby να παίξει μουσική στην ορκωμοσία του Τραμπ - Και αυτός είπε όχι Facebook Twitter
0

Σε λίγες μέρες ο Ντόναλντ Τραμπ ορκίζεται και οι προετοιμασίες για την τελετή μπορεί να είναι πυρετώδεις, αλλά μάλλον αποτυγχάνουν να καλύψουν το ποιοι θα είναι τελικά οι σταρ και οι καλλιτέχνες που θα πλαισιώσουν τον πρόεδρο.

Εδώ και λίγες εβδομάδες υπάρχει πληθώρα δημοσιευμάτων για τις απορρίψεις που έχει δεχτεί το επιτελείο του από καλλιτέχνες που κλήθηκαν να συμμετάσχουν, αλλά προτίμησαν να απαντήσουν «όχι».

Τελευταίος στη μακρά λίστα προστίθεται σήμερα ο μουσικός Moby ο οποίος αναφέρει πως κλήθηκε να παίξει μουσική στην τελετή. Ο Μoby έγραψε στο instagram πως ο ατζέντης που του τηλεφώνησε του είπε αν θα τον ενδιέφερε η συμμετοχή στην τελετή στις 20 Ιανουαρίου. Η πρόσκληση στον Moby προκαλεί έκπληξη καθώς ο μουσικός μπορεί  είχε εκφραστεί υπέρ της Χίλαρι Κλίντον κατά την προεκλογική εκστρατεία των δύο υποψηφίων και την ίδια ώρα είχε χαρακτηρίσει τον Τραμπ «ψυχοπαθή».

Ο Moby σχολίασε το γεγονός με σκωπτικό ύφος στα social media και δήλωσε πως θα το έκανε και μάλιστα δωρεάν μόνο αν ο εκλεγμένος πρόεδρος δημοσίευε τα στοιχεία για την επιστροφή φόρων που είχε αναφερόμενος στην υπόθεση που είχε προκαλέσει αίσθηση προεκλογικά. Στο τέλος πρόσθεσε μάλιστα πως για την ψυχαγωγία των καλεσμένων θα επέλεγε να παίξει διασκευές των Public Enemy και του συνθέτη Stockhausen.

 Συνεχίζοντας την πλάκα σε βάρος του Τραμπ, ο Moby έδωσε στη δημοσιότητα μέσω του Billboard τη λίστα της μουσικής που θα έπαιζε στο πάρτι της ορκωμοσίας.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM