Η Lola Kirke πήγε στις Χρυσές Σφαίρες με αξύριστες μασχάλες και εξηγεί το γιατί

Η Lola Kirke πήγε στις Χρυσές Σφαίρες με αξύριστες μασχάλες και εξηγεί το γιατί Facebook Twitter
6
Η Lola Kirke πήγε στις Χρυσές Σφαίρες με αξύριστες μασχάλες και εξηγεί το γιατί Facebook Twitter
H Lola Kirke και ο Gael Garcia Bernal στο πάρτι μετά την απονομή των Χρυσών Σφαιρών (Joe Scarnici/Getty Images for Amazon)

Την παρουσία της στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών αποφάσισε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο η ηθοποιός Lola Kirke, που χρησιμοποίησε το κόκκινο χαλί για να στείλει μέσω της εμφάνισής της και των όσων δήλωσε ένα δυνατό μήνυμα για το γυναικείο σώμα.

Παρόλο που επέλεξε ένα φόρεμα του Andrew Gn, πιστή στο έθιμο που θέλει τους σταρ να φορούν παραδοσιακά δημιουργίες υψηλής ραπτικής για να φωτογραφηθούν στο κόκκινο χαλί, η γνωστή ηθοποιός αποφάσισε να καταρρίψει κατά κάποιον τρόπο τα πρότυπα ομορφιάς του Χόλιγουντ στο κόκκινο χαλί, αφήνοντας αξύριστες τις μασχάλες της.

Η Lola Kirke πήγε στις Χρυσές Σφαίρες με αξύριστες μασχάλες και εξηγεί το γιατί Facebook Twitter

Η άρνησή της Kirke να προσαρμοστεί στους κλασικούς κανόνες ομορφιάς σε μία από τις σημαντικότερες απονομές βραβείων, όπου οι εμφανίσεις των καλεσμένων γίνονται πάντα θέμα συζήτησης, στέλνει αν μη τι άλλο ένα δυνατό μήνυμα. Η ηθοποιός, που στο παρελθόν έχει εμφανιστεί ξανά με τρίχες στη μασχάλη, σχολίασε την απόφασή της μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, δημοσιεύοντας ένα σαρκαστικό μήνυμα όπου ευχαριστεί «όλους τους ωραίους ανθρώπους που δεν μου έστειλαν απειλές για τη ζωή μου αναφορικά με τις τρίχες στη μασχάλη», προσθέτοντας τα hashtag #awesome kai #hairyarmpits. 

Τα σχόλια που δέχθηκε ήταν πολύ υποστηρικτικά, με τους followers να την ευχαριστούν γι' αυτό που έκανε, λέγοντας πως είναι όμορφη και πως «σημαίνει πολλά το να υπάρχει μια κυρία στο Χόλιγουντ που προκαλεί τα παραδοσιακά στάνταρ», κάνοντας λόγο για «εμπνευσμένη συμπεριφορά».

Η Kirke επέλεξε όμως να φορέσει στην βραδιά της απονομής και μία κονκάρδα, που έγραφε «F*** Paul Ryan». Όπως εξήγησε η ίδια, ο λόγος που το έκανε ήταν για να διαμαρτυρηθεί για τη διακοπή χρηματοδότησης του Planned Parenthood που σχεδιάζει το κόμμα των Ρεπουμπλικανών, την οποία και ανακοίνωσε επισήμως την περασμένη εβδομάδα ο Λευκός Οίκος. 

Η Kirke δεν ήταν η μοναδική ηθοποιός που έστειλε μέσω της παρουσίας της στις Χρυσές Σφαίρες ένα δυνατό μήνυμα για τις γυναίκες. Η Evan Rachel Wood περπάτησε στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα κοστούμι και δήλωσε στους δημοσιογράφους πως παρόλο που της αρέσουν τα φορέματα, ήθελε να βεβαιωθεί πως «τα νεαρά κορίτσια και οι γυναίκες θα μάθουν πως δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση». 

Η Lola Kirke πήγε στις Χρυσές Σφαίρες με αξύριστες μασχάλες και εξηγεί το γιατί Facebook Twitter
(Frazer Harrison/Getty Images)

* Με πληροφορίες από Elle και Independent

Πολιτισμός
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Εμενα με ενοχλει η θεα της τριχας στη μασχάλη καί σε άντρες καί σε γυναικες. Λίγο να ιδρώσουν χωρίζονται οι τριχες σε βρωμερές τουφιτσες, αϊ στο καλο νυχτιατικα.
Δεν μπορω να καταλαβω τι προσπαθει να αποδειξει με αυτο το "ηχηρο" μηνυμα..Λες και δεν μπορει οποια γυκαικα η αντρας θελει να κυκλοφορησει αξυριστος/η.Προσπαθει λοιπον να αλλαξει το τι αρεσει στον κοσμο?Θελει να σταματησει τα αρνητικα σχολια γου κοσμου? Ο κοσμος θα σχολιασει οτι δεν του αρεσει ειτε αυτο ειναι οι αποτριχωτικες συνηθειες καποιου ειτε ο τροπος ντυσηματος η το οτιδηποτε.Αν νιωθουν τοση αυτοπεποιθηση τα ατομα που επιλεγουν αυτην την αισθητικη τοτε γιατι νοιαζονται τοσο για το τι λεει ο κοσμος?Γιατι πρεπει να γινεται τοσο θεμα και να προσπαθουν να τραβηξουν την προσοχη αυτοι οι ανθρωποι.Σας αρεσει αυτο το Lifestyle? Δεν υπαρχει καποιο προβλημα με αυτο μεχρι που το δημιουργειτε επειδη δεν σας αρεσουν οι αντιθετες αποψεις.
Η βλακεία πάει σύννεφο...Ο άνθρωπος καλλωπίζεται από την εποχή των σπηλαίων μέχρι σήμερα. Τα πρότυπα ομορφιάς και καλαισθησίας αλλάζουν κατά καιρούς, αλλά δεν χρειάζονται "κατάρριψη".
Και στις δύο περιπτώσεις το μήνυμα είναι εκ του ασφαλούς. Η Lola Kirke είναι ιδιαίτερα σέξι ακόμα και με αξύριστες μασχάλες (για να μην πω περισσότερο) ενώ η γενικότερη εμφάνιση της δεν παρεκκλίνει ιδιαίτερα από τα "πρότυπα ομορφιάς", αφού και το μαλλάκι σένιο είναι και το φορεματάκι ωραίο και η σιλουέτα μοντελένια. Το ίδιο και η Evan Rachel Wood με το ωραιότατο γυναικείο σακάκι της είπε κάτι αυτονόητο δηλαδή ότι οι γυναίκες μπορούν να φοράνε αντρικά ρούχα και να είναι ιδιαίτερα θυλικές, χαίρο πολύ.