Ο Κανάκης έγινε πατέρας και στο Ράδιο Αρβύλα δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του

Ο Κανάκης έγινε πατέρας και στο Ράδιο Αρβύλα δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του Facebook Twitter
0

Ο δημοφιλής παρουσιαστής που την περασμένη εβδομάδα έγινε πατέρας, εμφανίστηκε χθες το πλατό του Ράδιο Αρβύλα και δεν μπόρεσε από τα πρώτα λεπτά να κρύψει τον ενθουσιασμό του.

Η χθεσινή ξεχωριστή έναρξη της εκπομπής έγινε με αφιέρωση στην κόρη του και τη σύντροφό του υπό τους ήχους του τραγουδιού «My girl».

«Είμαστε πολύ τυχεροί που δεν το έφερα εδώ», είπε στην έναρξη και τόνισε πως αυτό είναι το πρόσωπο ενός «χαζεμένου» ανθρώπου.

«Για μένα μπορεί να είναι επί της ουσίας η πρώτη εκπομπή που κάνω στην τηλεόραση. Γενικότερα εδώ και έξι ημέρες είναι όλα τα πρώτα πράγματα που κάνω στη ζωή μου. Αυτό είναι το πρόσωπο ενός χαζεμένου ανθρώπου. Κάπως έτσι μοιάζει ένας χαζεμένος από τη χαρά του άνθρωπος. Πολλά φιλιά να στείλω στα κορίτσια που παρακολουθούν στο σπίτι και ας με συμμαζέψει κάποιος γιατί πρέπει να ξεκινήσει η εκπομπή», είπε ο Αντώνης Κανάκης.


Απολογητικός για τον ενθουσιασμό του που δεν μπόρεσε να κρύψει κατά τη διάρκεια της εκπομπής υπήρξε και στο φινάλε:

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM