Μάχη για την επιμέλεια του γιου της δίνει η Λίνα Χίντεϊ

Μάχη για την επιμέλεια του γιου της δίνει η Λίνα Χίντεϊ Facebook Twitter
0

Μπορεί στο "Game of Thrones" να μην έχει κανένα πρόβλημα να ανατινάξει και τα 7 βασίλεια του Γουέστερος, όμως, η Λίνα Χίντεϊ στην προσωπική της ζωή μάλλον αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τη διευθέτηση των οικογενειακών της υποθέσεων. Η ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή, υποδυόμενη τη Σέρσι Λάνιστερ, τη δαιμόνια βασίλισσα που ξέρει να υποτάσσει τους πάντες στις επιθυμίες της, στην πραγματική ζωή, βρίσκεται εδώ και καιρό εγκλωβισμένη σε δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγο της, Πίτερ Πολ Λουγκράν. Βασικός λόγος της πολύχρονης κόντρας των δύο πρώην συζύγων, η επιμέλεια του γιου τους Γουίλι, καθώς και ο τόπος στον οποίο θα διαμείνει και μέχρι την ενηλικίωση του. 

Ο 6χρονος τα τελευταία χρόνια εγκαταλείπει το Λονδίνο, μόνιμος κάτοικος του οποίου είναι η διάσημη μητέρα του, για να συναντηθεί με τον πατέρα του σε όποιο σημείο του ορίζοντα βρίσκεται ο μουσικός πρώην σύζυγος της. Όμως, πλέον η κατάσταση έχει οδηγήσει σε απόγνωση τη 43χρονη Χίντεϊ, η οποία πριν από λίγο καιρό απέκτησε ακόμη ένα παιδί, μέσα από από μία σχέση - μυστήριο, για την οποία ακούστηκαν πολλά, αλλά δεν επιβεβαιώθηκε τίποτα. 

Πλέον, η Χίντεϊ έχει προσφύγει εκ νέου στη δικαιοσύνη, ζητώντας την πλήρη επιμέλεια του παιδιού και την παραμονή του στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς πριν από λίγες μέρες ο Λουγκράν αξίωσε το παιδί να μετακομίσει στο Λος Άντζελες - μαζί με τη μητέρα του, αν η ίδια το επιθυμεί- για να μπορεί να το βλέπει συχνότερα. Ο ίδιος έχει κατηγορήσει την ηθοποιό ότι τον έχει αφήσει μακριά από τον γιο του για περίπου 8 εβδομάδες και επιθυμεί να τερματίσει αυτή την κατάσταση.

Οι δυο τους αναμένεται να συναντηθούν και πάλι στα δικαστήρια, μέσα στον επόμενο μήνα, προκειμένου να αποφασιστεί με ποιον από τους δύο γονείς θα συνεχίσει ο μικρός. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM