Σπάνιο, αδημοσίευτο υλικό δείχνει την Βeyonce σε ηλικία 10 ετών και πωλείται σε εξωφρενική τιμή

Σπάνιο, αδημοσίευτο υλικό δείχνει την Βeyonce σε ηλικία 10 ετών και πωλείται σε εξωφρενική τιμή Facebook Twitter
0

Πριν καν γίνει μέλος των Destiny's Child και στη συνέχεια τις εγκαταλείψει για να ακολουθήσει σόλο καριέρα και να εξελιχθεί στο φαινόμενο που είναι σήμερα, η Beyonce όταν ήταν μικρή τραγουδούσε σε ένα άλλο girl band, τις «Girls Tyme» και όπως φαίνεται από υλικό που βλέπει για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας, έκρυβε από τότε την σταρ μέσα της.

Ο βρετανικός οίκος δημοπρασιών Ted Owen & Co έχει στα χέρια του ανέκδοτο υλικό από τις εμφανίσεις της 10χρονης τότε Beyonce να χορεύει και να τραγουδά μαζί με τις επίσης μικρές Kelly Rowland, LaTavia Roberson και LeToya Luckett- τα υπόλοιπα μέλη των Girls Tyme- και αποφάσισε να το βγάλει στο σφυρί.

Το υλικό, που αποτελείται από 12 βιντεοκασέτες και χρονολογείται από το 1992, θεωρούνταν χαμένο τα τελευταία 20 χρόνια και μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο πως τελικά κατέληξε στα χέρια του οίκου, ενώ αίσθηση προκαλεί η εκτιμώμενη τιμή πώλησης που ίσως ξεπεράσει και τα 3,8 εκατομμύρια δολάρια.

Σπάνιο, αδημοσίευτο υλικό δείχνει την Βeyonce σε ηλικία 10 ετών και πωλείται σε εξωφρενική τιμή Facebook Twitter

Αυτό που προκαλεί τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι ωστόσο το βλέμμα της Beyonce, που όπως φαίνεται είναι κάτι που έχει από τότε που ήταν παιδί και διατηρεί μέχρι σήμερα, αφού χαρακτηριστικός τρόπος που κοιτάζει έντονα την κάμερα κι έχει γίνει το σήμα κατατεθέν της αποδεικνύεται πως τελικά είναι κάτι έμφυτο. 

Σπάνιο, αδημοσίευτο υλικό δείχνει την Βeyonce σε ηλικία 10 ετών και πωλείται σε εξωφρενική τιμή Facebook Twitter

«Το πρόσφατα ανακτημένο υλικό που πρώτη φορά βλέπει το φως της δημοσιότητας προσφέρει στο θεατή τη μοναδική ευκαιρία να δει μια 10χρονη Beyonce να ξεδιπλώνει το ταλέντο της σε κάτι που μετά από χρόνια θα κατέληγε να την κάνει μία από τις μεγαλύτερες ποπ σταρ τους πλανήτη» αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου του οίκου.

Δείτε το ολιγόλεπτο βίντεο με τα αποσπάσματα από το υλικό που έδωσε στη δημοσιότητα ο οίκος Ted Owen & Co:

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM