Ο Λάπο Έλκαν, διάσημος bon viveur, χρωστούσε χρήματα σε ιερόδουλη για ναρκωτικά και σκηνοθέτησε την απαγωγή του

Ο Λάπο Έλκαν, διάσημος bon viveur, χρωστούσε χρήματα σε ιερόδουλη για ναρκωτικά και σκηνοθέτησε την απαγωγή του Facebook Twitter
0
Ο Λάπο Έλκαν, διάσημος bon viveur, χρωστούσε χρήματα σε ιερόδουλη για ναρκωτικά και σκηνοθέτησε την απαγωγή του Facebook Twitter

«Ο Λάπο Ελκάν βρίσκεται σε νέους μπελάδες», γράφει η ιταλική εφημερίδα La Repubblica. Ο εγγονός του Τζιάνι Ανιέλλι συνελήφθη στη Νέα Υόρκη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, καθώς φέρεται να οργάνωσε απαγωγή-μαϊμού, για να αποσπάσει δέκα χιλιάδες δολάρια από την οικογένειά του.

Συγκεκριμένα, ο 39χρονος επιχειρηματίας φέρεται να είχε ανάγκη τα χρήματα διότι είχε ξοδέψει όλα τα λεφτά του σε πάρτι δυο ημερών με ιερόδουλη, στο Mανχάταν, καταναλώνοντας αλκοόλ και ναρκωτικά, όπως γράφουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.


Ο Έλκαν έπρεπε να επιστρέψει χρήματα στην ιερόδουλη, η οποία φέρεται να είχε αγοράσει ναρκωτικά όταν ο ίδιος δεν είχε πλέον άλλα λεφτά. 'Έτσι, ο επιχειρηματίας ζήτησε από την οικογένειά του 10.000 δολάρια, υποστηρίζοντας ότι κρατούνταν παρά τη θέλησή του από μία γυναίκα, η οποία θα του έκανε κακό αν δεν έστελναν το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό.

Ένας εκπρόσωπος της οικογένειας απευθύνθηκε στην αστυνομία, η οποία οργάνωσε δήθεν παράδοση των χρημάτων και εξακρίβωσε ότι επρόκειτο για απαγωγή-μαϊμού. Κατά την έρευνά της, η αστυνομία κατάλαβε πως η ιδέα ήταν του Έλκαν, ο οποίος και παραπέμφθηκε στην αμερικανική δικαιοσύνη, κατηγορούμενος για ψευδή αναφορά περιστατικού. Η ιερόδουλη απαλλάχθηκε.

Ο Λάπο Έλκαν, διάσημος bon viveur, χρωστούσε χρήματα σε ιερόδουλη για ναρκωτικά και σκηνοθέτησε την απαγωγή του Facebook Twitter


Ο Έλκαν αναμένεται να απολογηθεί στις 25 Ιανουαρίου, σύμφωνα με αμερικανικά μέσα. Πηγές στο περιβάλλον του 39χρονου δήλωσαν στο πρακτορείο ANSA πως δεν έχουν να κάνουν κάποιο σχόλιο. Αρνήθηκε να σχολιάσει και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Έλκαν, σύμφωνα με το Reuters.


Το 2005, ο Λάπο Έλκαν κινδύνευσε να χάσει την ζωή του από υπερβολική δόση ναρκωτικών, ύστερα από ολονύχτιο πάρτι με μία τρανσέξουαλ ιερόδουλη, και σώθηκε χάρη στην μεταφορά του σε μονάδα εντατικής θεραπείας νοσοκομείου του Τορίνο.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM