Πέθανε στα 91 της η καλύτερη φίλη της βασίλισσας Ελισάβετ

Πέθανε στα 91 της η καλύτερη φίλη της βασίλισσας Ελισάβετ Facebook Twitter
0

Ημέρες πένθους στο Buckingham Palace καθώς η Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ έχασε την Παρασκευή, μια από τις μεγαλύτερες υποστηρίκτριες της, αγαπημένη εξαδέλφη της και καλύτερη της φίλη, την Margaret Rose που πέθανε μετά από σύντομη ασθένεια σε ηλικία 91 ετών.

Τα ανάκτορα ανακοίνωσαν ότι η βασίλισσα είναι ενήμερη για το γεγονός και ότι πρόκειται για ιδιωτική υπόθεση.

Πέθανε στα 91 της η καλύτερη φίλη της βασίλισσας Ελισάβετ Facebook Twitter

Άτομο που βρίσκεται κοντά στη βασιλική οικογένεια δήλωσε στην Sunday Express, ότι η απώλεια θα οδηγήσει στην κατάρρευση τη βασίλισσα που έχασε την καλύτερη φίλη της. «Μεγάλωσε μαζί της και μοιράζονταν μια κοινή ιστορία. Παρέμειναν κοντά σε όλη την εποχή της βασιλείας της και η Ελισάβετ συνέχισε να επισκέπτεται τη φίλη της στο σπίτι της στο Windsor, μέχρι πολύ πρόσφατα», ανέφερε.

«Ένα από τα μειονεκτήματα της μακροζωίας της βασίλισσας είναι ότι έχει πει αντίο σε τόσους πολλούς φίλους και αγαπητούς συγγενείς», τόνισε επίσης.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM