Η τελευταία ιστορία τρόμου του Stephen King έχει "ήρωα" τον Ντόναλντ Τραμπ

Η τελευταία ιστορία τρόμου του Stephen King έχει "ήρωα" τον Ντόναλντ Τραμπ Facebook Twitter
0

Ο μετρ του τρόμου Stephen King είχε από την αρχή της προεκλογικής εκστρατείας στις ΗΠΑ ασκήσει κριτική 140 χαρακτήρων στον Ντόναλντ Τραμπ, όμως στο τελευταίο του tweet τον έχρισε και πρωταγωνιστή της πιο σύντομης ιστορίας του.  "Η τελευταία ιστορία τρόμου:. μια φορά κι έναν καιρό, ένας άνθρωπος που ονομάζεται Donald Trump, ήταν υποψήφιος για την προεδρία. Μερικοί άνθρωποι ήθελαν να κερδίσει”, έγραψε ο διάσημος συγγραφέας και αυτό το tweet του έκανε πάνω από 120 χιλιάδες retweets.  

Σε άλλο tweet, ο King έγινε πιο συγκεκριμένος για το τι εννοεί: «Οι ρεπουμπλικανοί θέλουν να αφήσουν τα πυρηνικά όπλα στα χέρια ενός ανθρώπου που έχει το ταμπεραμέντο ενός παιδιού δύο ετών», έγραψε.

Ο δημοφιλής συγγραφέας δεν άφησε ασχολίαστες και τις κατηγορίες κατά του Trump για σεξουαλική παρενόχληση.  "Αν είστε ένας άνθρωπος του οποίου η σύζυγος και οι κόρες έχουν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση, και σκέφτεστε να ψηφίσετε τον Donald Trump, ντροπή σας!», ήταν το σχόλιο του.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM