Μπορεί η Τέιλορ Σουίφτ να είναι μόλις 26 ετών αλλά ήδη διοργανώθηκε έκθεση αφιερωμένη σε εκείνη

Μπορεί η Τέιλορ Σουίφτ να είναι μόλις 26 ετών αλλά ήδη διοργανώθηκε έκθεση αφιερωμένη σε εκείνη Facebook Twitter
0

Μπορεί η Τέιλορ Σουίφτ να γεννήθηκε μόλις το 1989, αλλά όπως φαίνεται έχει ήδη τόσα αναμνηστικά που φτάνουν να γεμίσουν ένα ολόκληρο μουσείο- κι ενδεχομένως περισσεύουν κιόλας. 

Στις 18 Νοεμβρίου η έκθεση "Taylor Swift Experience" μετακομίζει από το Λος Άντζελες στην αγαπημένη πόλη της τραγουδίστριας, την Νέα Υόρκη, και σύμφωνα με τα ξένα μέσα αποτελεί κάτι σαν ερωτική επιστολή προς την Τέιλορ Σουίφτ, αφού είναι εξ' ολοκλήρου αφιερωμένη σε εκείνη.

Στην έκθεση περιλαμβάνονται αναμνηστικά από την παιδική της ηλικία, κοστούμια που φορούσε σε περιοδείες της, ένα φόρεμα Louis Vuitton για το Met Gala, χειρόγραφους στίχους από τα τραγούδια της, το βραβείο Grammy που είχε πάρει το 2009 για το "White Horse", το φόρεμα που φορούσε στο βίντεο κλιπ του "Mean", το μπάντζο που είχε όταν εμφανίστηκε στα Grammy το 2012 και το πιάνο- ειδική παραγγελία που χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια του "The 1989 World Tour". 

 

The moment I saw this my heart already flew to Texas?Definitely holy ground to all Swifties? #taylorswift #taylorswiftexperience #1989worldtour #1989tour #1989 #13

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης ❤Andy? (@wildestromantics13) στις


Έχοντας κάνει πρώτη φορά εγκαίνια τον Δεκέμβριο του 2014 στο μουσείο Grammy του Λος Άντζελες, η έκθεση αρχικά δεν διοργανώθηκε με την προοπτική να διαρκέσει τόσα χρόνια. Ωστόσο η αυξημένη ζήτηση, είχε ως αποτέλεσμα να φτάσει ως το 2016, οπότε και θα μεταφερθεί στην Νέα Υόρκη μέχρι τον Φεβρουάριο του 2017. Στη συνέχεια θα πάει στο Κλίβελαντ του Μισισίπι. 

"Η 'Taylor Swift Experience' δίνει σε θαυμαστές και επισκέπτες την δυνατότητα να ρίξουν μια πιο λεπτομερή ματιά στην Τέιλορ Σουίφτ σαν τραγουδίστρια, μουσικό, στιχουργό και παραγωγό μέσα από προσωπικές φωτογραφίες, ερασιτεχνικά βίντεο, διαδραστικές εμπειρίες, χειρόγραφους στίχους και τις μεγαλύτερες επιτυχίες της όπως επίσης και εμβληματικά σύνολα" αναφέρει το δελτίο τύπου της έκθεσης.

Ο Bob Santelli, executive director του Μουσείου Grammy, σχολίασε πως η διοργάνωση της συγκεκριμένης έκθεσης υπήρξε "απίστευτη τιμή και τεράστια επιτυχία". "Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι βλέποντας αυτήν την έκθεση να βγαίνει παραέξω ώστε οι θαυμαστές της σε ολόκληρο τον κόσμο να καταλάβουν πόσο εκπληκτική τραγουδίστρια, στιχουργός και μουσικός είναι η Τέιλορ Σουίφτ και χαιρόμαστε που η Νέα Υόρκη θα είναι ο πρώτος σταθμός σε αυτήν την περιοδεία" προσθέτει.

Μερικές φωτογραφίες και βίντεο από την έκθεση στο Λος Άντζελες: 

 

I'm probably going here and I'm so so so excited!!!! #taylorswiftexperience

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Professional Swiftie??❤️??- (@darling_im_a_swiftie) στις

 

#taylorswiftexperience #squiresfairday

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Squires & Company (@squiresandcompany) στις

 

LOOK AT THE BABY MUFFIN IN THE RIGHT PICTURE? #tayloralison #taylorswift #1989 #december #taylorswiftexperience

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης •ʝυℓι тнє ѕωιfтιє• (@swiftie_strong) στις

 

#txstatefair #taylorswiftexperience

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Elizabeth Jones (@re_jones) στις

 

Everything has Changed #TaylorSwiftExperience #texasstatefair #taylorswift @taylorswift @taylornation

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Bethany? (@swiftkitten13) στις

 

Bye, cruel world. @taylorswift @taylornation #taylorswift #taylurking #ded #deathbybeauty #piano #texas #statefair #bigtex #taylorswiftexperience

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Allison Tortellini (@alliebee09) στις

 

#fbf to my happy dance... Thank gawd for this long weekend #cantstopdancing #taylorswift #shakeitoff #taylorswiftexperience video creds to @alyssahankins ??????

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Nwaka (@missnwaka) στις

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM