Kι όμως, υπάρχει μια εταιρεία που έχει ενοχληθεί επειδή η Rihanna και ο Justin Bieber φορούν τα ρούχα της

Kι όμως, υπάρχει μια εταιρεία που έχει ενοχληθεί επειδή η Rihanna και ο Justin Bieber φορούν τα ρούχα της Facebook Twitter
0

Oι περισσότερες εταιρείες ρούχων θα ήταν ενθουσιασμένες αν μεγάλοι σταρ φορούσαν κομμάτια των συλλογών τους. Κάποιες στέλνουν σε μάνατζερ διασημοτήτων κούτες με ρούχα και αξεσουάρ ως δώρο, με την ελπίδα να τα δουν φορεμένα. Μερικές πληρώνουν αδρά για να το πετύχουν. Όμως η σειρά ρούχων του Thrasher Μagazine, ένα περιοδικό αφιερωμένο στην street κουλτούρα και το skate, όχι απλά αρνείται να συμβαδίσει με τους παραπάνω κανόνες, αλλά επιτίθεται και σε διάσημους που φορούν τα ρούχα με το logo τους.

Ο ιδρυτής και εκδότης του περιοδικού έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Hypebeast και εξαπέλυσε πυρά εναντίον των Justin Bieber και Rihanna, δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας. Και οι δύο καλλιτέχνες έχουν φωτογραφηθεί αρκετές φορές με τα ρούχα της σειράς του Thrasher.

To W Magazine διακήρυξε ότι "Είναι επίσημο: δεν χρειάζεται πλέον να κατέχεις - ή να έχεις την παραμικρή ιδέα για το πώς να κάνεις skate - για να πετύχεις το στιλ του σκέιτερ", κάτι που φαίνεται πως ενοχλεί τον Jake Phelps. "Και ενώ είναι αλήθεια ότι κανείς δεν μπορεί να ελέγξει ποιος φοράει Thrasher T-shirts, απαιτούνται περισσότερα από την ανάγνωση ενός άρθρου από έναν συγγραφέα μόδας για να κατανοήσει κανείς την εμπειρία και την φιλοσοφία του skater ", λέει ο εκδότης. "Εμείς δεν στέλνουμε κουτιά με ρούχα στον Justin Bieber ή τη Rihanna ή αυτούς τους γαμημένους κλόουν", συμπληρώνει και συμβουλεύει τους ανθρώπους να κάνουν statement μόδας στους δρόμους.

Κατά τον Phelps: "όλες οι μάρκες φυσικά θέλουν να αναπτυχθούν και να επεκτείνουν την επιρροή τους - αυτό είναι απλή λογική. Αλλά το Thrasher δεν είναι ένα εμπορικό σήμα. Είναι ένα περιοδικό που, στην καλύτερη περίπτωση, αντιπροσωπεύει μια μάρκα skate, και ο ρόλος του ως μέσο μαζικής ενημέρωσης είναι να εκπροσωπεί την φωνή και τα συμφέροντα του κοινού του".

Ο εκδότης συμπληρώνει πως τον ανησυχεί η δημοσιότητα που παίρνουν τα ρούχα του όταν τα φοράνε μοντέλα, ηθοποιοί και τραγουδιστές και τονίζει πως θα ήταν ντροπιαστικό για έναν skater που αδιαφορεί τελείως για τη μόδα να δει πως φορά το ίδιο μπλουζάκι με ένα μοντέλο.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM