Τζολί και Πιτ έκαναν την πρώτη συμφωνία - Ποιος κέρδισε την επιμέλεια των παιδιών και ποιοι είναι οι όροι

Τζολί και Πιτ έκαναν την πρώτη συμφωνία - Ποιος κέρδισε την επιμέλεια των παιδιών και ποιοι είναι οι όροι Facebook Twitter
1

Ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί ήρθαν σε προσωρινή συμφωνία όσον αφορά την επιμέλεια των παιδιών τους, σύμφωνα με το L.A. County Dept. of Children and Family Services,. Σύμφωνα με το ΤΜΖ η συμφωνία περιλαμβάνει επισκέψεις σε θεραπευτές και απροειδοποίητους ελέγχους για ναρκωτικά και ουσίες.

Όπως μεταδίδει το TMZ επικαλούμενο πηγές προσκείμενες στην οικογένεια, το DCFS έκανε τις ανάλογες συστάσεις και οι πρώην σύζυγοι Μπραντ και Αντζελίνα είχαν δύο επιλογές- είτε να συμφωνήσουν, είτε να προχωρήσουν το θέμα στα δικαστήρια. Αμφότεροι τελικά όμως συμφώνησαν με την απόφαση. 

Αυτοί είναι οι όροι της προσωρινής τους συμφωνίας:

- Η Αντζελίνα Τζολί θα έχει την φυσική επιμέλεια και των 6 παιδιών

- Ο Μπραντ Πιτ θα μπορεί να τα επισκέπτεται. Η πρώτη επίσκεψη θα γίνει παρουσία ψυχολόγου, ο οποίος μετά θα έχει την δικαιοδοσία είτε να του επιτρέψει μεταγενέστερες επισκέψεις χωρίς να είναι παρών είτε θα επιμείνει να παρίσταται κάθε φορά που είναι μαζί με τα παιδιά.

- Επίσης ο Πιτ θα υποβάλλεται ανά περιόδους σε αιφνίδιους ελέγχους για ναρκωτικά και αλκοόλ. 

- Και οι δύο θα πρέπει να κάνουν ψυχοθεραπεία αλλά ξεχωριστά. Επιπλέον, όλοι μαζί -και τα παιδιά- θα πρέπει να παρακολουθούν και οικογενειακές συνεδρίες με ψυχοθεραπευτή.

Η Τζολί φέρεται να είναι αρκετά χαρούμενη με την σχετική συμφωνία και να εστιάζει πλέον στην "θεραπεία" της οικογένειάς της. Η συμφωνία είναι προσωρινή και διάρκειας τριών εβδομάδων, οπότε το DCFS μπορεί να θέσει νέους κανόνες ή και να παραπέμψει το ζήτημα στη δικαιοσύνη. 

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM