Το βασιλικό μωρό είπε την πρώτη του λέξη και φυσικά έγινε είδηση

Το βασιλικό μωρό είπε την πρώτη του λέξη και φυσικά έγινε είδηση Facebook Twitter
1
Το βασιλικό μωρό είπε την πρώτη του λέξη και φυσικά έγινε είδηση Facebook Twitter

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ του Ηνωμένου Βασιλείου, δεύτερο τέκνο του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Δούκισσας του Κέμπριτζ, Κέιτ, μίλησε και δεν είπε ούτε "μαμά", ούτε "μπαμπά", ούτε τίποτα απ' όλα αυτά τα συνηθισμένα για βρέφη, βασιλικά και μη.

Είπε "λουλούδι" ή τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται υπάλληλος παιδικού πάρτι που έγινε προς τιμήν του μικρού πρίγκιπα Τζορτζ και της 16 μηνών Σάρλοτ, κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψης των γονιών τους στον Καναδά.

Αυτή ίσως και να ήταν η πρώτη φορά που τα δύο γαλαζοαίματα μικρά ήρθαν σε επαφή με τόσα πολλά παιδάκια -24 για την ακρίβεια - προκειμένου να παίξουν μαζί και να απολαύσουν το παιδικό πρόγραμμα που είχε διοργανωθεί για χάρη τους. 

Σύμφωνα με τον ανιματέρ του παιδικού πάρτι, ο οποίος έφτιαχνε ζωάκια από μπαλόνια, πρώτα ο μικρός πρίγκιπας του ζήτησε να φτιάξει μια αράχνη και λίγο αργότερα άκουσε τη μικρή να ψελλίζει τη λέξη "λουλούδια", ίσως, όπως είπε, επειδή και άλλα παιδάκια εκείνη τη στιγμή ζητούσαν το ίδιο και η μικρή επανέλαβε τη λέξη. 

Σύμφωνα με το Vanity Fair, αυτή είναι και η πρώτη επίσημη μαρτυρία για τα πρώτα λόγια της μικρής Σάρλοτ, είδηση μεγάλης βαρύτητας για τους Βρετανούς που μέχρι στιγμής έχουν ασχοληθεί με το πρώτο δοντάκι του Τζορτζ, την πρώτη μέρα στο σχολείο και πάει λέγοντας... 

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια