Η Γκουίνεθ Πάλτροου γιορτάζει τα 44 της με μια φωτογραφία χωρίς μακιγιάζ

Η Γκουίνεθ Πάλτροου γιορτάζει τα 44 της με μια φωτογραφία χωρίς μακιγιάζ Facebook Twitter
2
Η Γκουίνεθ Πάλτροου γιορτάζει τα 44 της με μια φωτογραφία χωρίς μακιγιάζ Facebook Twitter

Η Γκουίνεθ Πάλτροου χθες έγινε 44 ετών και γιόρτασε τα γενέθλιά της με μια ειλικρινή φωτογραφία. Η selfie της χωρίς μακιγιάζ  δημοσιεύθηκε στο Instagram

«#nomakeup για τα 44α γενέθλιά μου, αγκαλιάζοντας το παρελθόν και το μέλλον μου. Σας ευχαριστώ για την αγάπη» έγραψε η ηθοποιός η οποία με την κίνησή της αυτή προστίθεται στη λίστα πολλών διάσημων γυναικών που τελευταία τολμούν να ποζάρουν με φυσικότητα, ακόμη και για μεγάλα περιοδικά.

#nomakeup for my 44th birthday, embracing my past and future. Thank you for the instalove #goopgoesmakeupfree @goop

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) στις

Aμέσως άρχισαν να κατακλύζουν το προφίλ της σχόλια από θαυμαστές, οι οποίοι της έδιναν συγχαρητήρια που αποδέχεται την φυσική της ομορφιά στέλνοντάς της ευχές και κοπλιμέντα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Gwyneth παροτρύνει τους θαυμαστές της να συμφιλιωθούν και να "αγκαλιάσουν"την διαδικασία του γήρατος. Νωρίτερα φέτος μιλώντας για την ζωή μετά τα 40, η διάσημη ηθοποιός εξήγησε πως νιώθει σαν να έχει "αναβαθμιστεί" από τότε που πέρασε το κατώφλι αυτής της ηλικίας.

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM