Η Κόρτνεϊ Κοξ υπερασπίζεται την Άνιστον εν μέσω του πολύκροτου διαζυγίου των "Brangelina"

Η Κόρτνεϊ Κοξ υπερασπίζεται την Άνιστον εν μέσω του πολύκροτου διαζυγίου των "Brangelina" Facebook Twitter
0

Η Μόνικα απ' τα Φιλαράκια στήριζε πάντα την Ρέιτσελ και έτσι και τώρα η Courteney Cox υπερασπίστηκε δημόσια την Jennifer Aniston, την οποία τα ΜΜΕ έχουν εμπλέξει, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, στο χωρισμό της Angelina Jolie και του Brad Pitt.

«Το όλο πράγμα δεν έχει καμία σχέση με την Τζένιφερ» δήλωσε η Κοξ στην εκπομπή Entertainment Tonight, μιλώντας απ' το κόκκινο χαλί της ετήσιας φιλανθρωπικής εκδήλωσης της Revlon στο Λος Άντζελες. «Νομίζω ότι ακόμα και μιλώντας γι' αυτό κάνουμε τα πράγματα χειρότερα για όλους» τόνισε σχετικά με την υποτιθέμενη εμπλοκή της Άνιστον στο διαζύγιο, αλλά και με την αναφορά του ονόματός της κάθε φορά που τα μίντια μιλούν για τον χωρισμό.

Δεν είναι όμως μόνο τα ΜΜΕ που θυμήθηκαν το χωρισμό της Άνιστον με τον Πιτ και χρησιμοποίησαν την ηθοποιό στα ρεπορτάζ τους. Μία μέρα μετά την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η Τζολί, οι χρήστες των social media αντέδρασαν στην είδηση κατακλύζοντας το Twitter και το Facebook με (άσχετα με την υπόθεση) gif που έδειχναν την Άνιστον να πανηγυρίζει δικαιωμένη. 

Η Κοξ δεν είναι ο μόνος κοντινός στην Άνιστον άνθρωπος που πήρε θέση. O σύζυγος της Άνιστον ο ηθοποιός Τζάστιν Θερού μίλησε στο Business Insider με σκοπό να προωθήσει το νέο του φιλμ "The Girl on the Train", αλλά τελικά δέχτηκε και την ερώτηση που όλοι οι δημοσιογράφοι θέλουν να του κάνουν. Δεν παρέλειψε όμως να σχολιάσει και το πώς ο κόσμος και τα μίντια εμπλέκουν τη σύζυγό τους στην υπόθεση αυτή. «Υπάρχει μια ατελείωτη όρεξη για trash, αν και όλοι λένε ότι δεν έχουν καμιά τέτοια όρεξη. Αλλά νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι το κάνουν επειδή πουλάει. Όμως υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα για να ασχοληθεί κανείς»

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ