Ο Τζάστιν Θερού μίλησε για το διαζύγιο των Μπραντζελίνα και το πόσο "trashy" είναι να εμπλέκουν την Τζένιφερ Άνιστον

Ο Τζάστιν Θερού μίλησε για το διαζύγιο των Μπραντζελίνα και το πόσο "trashy" είναι να εμπλέκουν την Τζένιφερ Άνιστον Facebook Twitter
0

Λίγα μόλις λεπτά αφότου έγινε γνωστό πως η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Μπραντ Πιτ, το Twitter γέμισε με meme της Τζένιφερ Άνιστον ενώ την ίδια ώρα υπήρξαν και δημοσιεύματα που την ήθελαν να κάνει σαρκαστικά σχόλια για το χωρισμό.

Το 2011, η Άνιστον ξεκίνησε τη σχέση της με τον ηθοποιό Τζάστιν Θερού και τελικά τον παντρεύτηκε το 2015.

Ο Θερού μίλησε στο Business Insider με σκοπό να προωθήσει το νέο του φιλμ "The Girl on the Train", αλλά τελικά δέχτηκε και την ερώτηση που όλοι οι δημοσιογράφοι θέλουν να του κάνουν.

«Σαν παιδί διαζευγμένων γονιών, το μόνο που μπορώ να δηλώσω είναι ότι είναι τρομερή είδηση για αυτά τα παιδιά. Αυτό είναι το μόνο που πραγματικά μπορώ να πω», δήλωσε αναφερόμενος στον χωρισμό Τζολί - Πιτ και τα έξι τους παιδιά.

«Είναι βαρετό να σχολιάσει κανείς οτιδήποτε άλλο. Οι άνθρωποι περνάνε μια κακή περίοδο και αυτό είναι απαίσιο», πρόσθεσε.

Ωστόσο δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το πώς ο κόσμος και τα μίντια εμπλέκουν τη σύζυγό τους στην υπόθεση αυτή. «Υπάρχει μια ατελείωτη όρεξη για trash, αν και όλοι λένε ότι δεν έχουν καμιά τέτοια όρεξη. Αλλά νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι το κάνουν επειδή πουλάει. Όμως υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα για να ασχοληθεί κανείς» δήλωσε ο Θερού προσθέτοντας πως είναι σοκαριστικό το πόσο μεγάλες διαστάσεις παίρνουν ορισμένα θέματα ενώ υπάρχουν στον κόσμο πολύ σοβαρότερα ζητήματα για να ασχοληθεί κανείς.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM