Ο Terry Richardson επιστρέφει με νέο βιβλίο και δημοσιεύει το nsfw ημερολόγιο της καινούργιας του ζωής

Ο Terry Richardson επιστρέφει με νέο βιβλίο και δημοσιεύει το nsfw ημερολόγιο της καινούργιας του ζωής Facebook Twitter
0

Ο αμφιλεγόμενος φωτογράφος μόδας Terry Richardson αναμένεται να κάνει δυναμικό - και σίγουρα προκλητικό - comeback με ένα νέο βιβλίο που θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης η οποία ξεκινά στις 8 Σεπτεμβρίου.

Με τίτλο Skinny, το βιβλίο αυτό θα είναι είναι ένα αφιέρωμα στη βοηθό, σύντροφο και πλέον μητέρα των παιδιών του, Alex "Skinny" Bolotow.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η έκδοση αυτή θα διαθέτει εικόνες της ιδιωτικής ζωής του ζευγαριού και αναφέρεται πως θα είναι πολύ ηπιότερη ως προς το περιεχόμενό της. Μέχρι τώρα, ο Richardson είχε ταυτίσει την τέχνη του με φωτογραφίες που ακροβατούσαν μεταξύ ωμής καταγραφής της σεξουαλικότητας και πορνογραφίας.

Τώρα ο Richardson είναι πατέρας του Rex και του Roman, των διδύμων που γεννήθηκαν πριν λίγους μήνες και διατείνεται πως έχει αλλάξει ζωή. Αυτή τη νέα φάση της ζωής του γιορτάζει με τη νέα έκδοση η οποία θα είναι συλλεκτική και θα τυπωθεί σε μόλις 1000 αντίτυπα.

Όποιος ωστόσο φαντάζεται πως το βιβλίο θα θυμίζει ένα οικογενειακό άλμπουμ με μια πιο καλλιτεχνική πινελιά, μάλλον είναι εκτός πραγματικότητας. Ναι μεν το κακό παιδί της φωτογραφίας αλλάζει για λίγο την προσέγγιση της τέχνης του, αλλά το γυμνό και η πρόκληση δεν θα λείπουν τελείως από το Skinny το οποίο δεν αποφεύγει τον χαρακτηρισμό "nsfw".

first family vacation ???

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Terry Richardson (@terryrichardson) στις

Ο Τerry, ένας αναμφίβολα ταλαντούχος φωτογράφος, βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στο επίκεντρο σκληρής κριτικής μετά από σοβαρές καταγγελίες που τον εμπλέκουν σε σεξουαλικά σκάνδαλα.

Διάφορες ιστορίες και μαρτυρίες με πρωταγωνιστή τον ίδιο έχουν περάσει από δημοσιεύματα και μοντέλα που έχουν συνεργαστεί μαζί του εμφανίστηκαν σε τηλεοπτικές εκπομπές και τον κατηγόρησαν για σεξουαλική εκμετάλλευση.

O Richardson παρουσιάστηκε σαν τέρας που εκμεταλλεύονταν τα μοντέλα του και συνευρίσκονταν μαζί τους προκειμένου να τους δώσει δουλειές. Η υπόθεση πήρε μεγάλες διαστάσεις και ο φωτογράφος είχε απέναντί του σχεδόν τους πάντες και κυρίως τις γυναίκες. Έχασε πολλά συμβόλαια, γνώρισε την απόρριψη από οίκους μόδας και διάσημους που τον στήριζαν και τελικά για λίγο έδειξε να βγαίνει εκτός παιχνιδιού. Το τελευταίο διάστημα πάντως δείχνει να ανακάμπτει και αυτό οφείλεται ίσως και στην Bolotow.

Όταν όλοι τον είχαν ήδη καταδικάσει και το όνομά του ήταν στα πρωτοσέλιδα των ταμπλόιντς υπήρξε και μια γυναίκα που σε ένα ρεπορτάζ του Νew York Magazine τον υπερασπίστηκε, και τελικά έγινε η μούσα του νέου βιβλίου του και η μητέρα των παιδιών του.

Οι πρώτες φωτογραφίες από το Skinny:

 

Ο Terry Richardson επιστρέφει με νέο βιβλίο και δημοσιεύει το nsfw ημερολόγιο της καινούργιας του ζωής Facebook Twitter
Ο Terry Richardson επιστρέφει με νέο βιβλίο και δημοσιεύει το nsfw ημερολόγιο της καινούργιας του ζωής Facebook Twitter
Ο Terry Richardson επιστρέφει με νέο βιβλίο και δημοσιεύει το nsfw ημερολόγιο της καινούργιας του ζωής Facebook Twitter


Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM