Forbes: Oι 20 πιο ακριβοπληρωμένοι άνδρες ηθοποιοί της χρονιάς

Forbes: Oι 20 πιο ακριβοπληρωμένοι άνδρες ηθοποιοί της χρονιάς Facebook Twitter
2
Forbes: Oι 20 πιο ακριβοπληρωμένοι άνδρες ηθοποιοί της χρονιάς Facebook Twitter

Ο Dwayne Johnson βρίσκεται και πάλι στην κορυφή της ετήσιας λίστας του περιοδικού Forbes με τους πιο ακριβοπληρωμένους άντρες ηθοποιούς της χρονιάς. Τα κέρδη του ηθοποιού υπολογίζονται σε 64.5 εκατ. δολάρια και είναι κατά 20 εκατομμύρια περισσότερα από αυτά που έφεραν στην κορυφή της αντίστοιχης λίστας για γυναίκες την Jennifer Lawrence.

Ο πρώην παλαιστής, γνωστός ως Rock, υπερδιπλασιάσε τα κέρδη του από το προηγούμενο έτος, χάρη στα φιλμ Fast and Furious και San Andreas.

 

Πάντως σχεδόν όλα τα ξένα μίντια σημειώνουν την τεράστια διαφορά που έχει η λίστα των ανδρών με αυτή των γυναικών με το τεράστιο χάσμα αμοιβών μεταξύ των δύο φύλων να είναι ευδιάκριτο.

 

Forbes: Oι 20 πιο ακριβοπληρωμένοι άνδρες ηθοποιοί της χρονιάς Facebook Twitter
Ο Brad Pitt που φέτος είναι στη θέση 11 της λίστας και ο Robert Downey Jr. που βρέθηκε λίγο πιο ψηλά, στη θέση 9 αν και το 2015 ήταν πρώτος

 

Οι πιο ακριβοπληρωμένοι άνδρες ηθοποιοί της λίστας Forbes:

1. Dwayne Johnson — 64 εκατ. δολάρια
2. Jackie Chan — 61 εκατ. δολάρια
3. Matt Damon — 55 εκατ. δολάρια
4. Tom Cruise — 53 εκατ. δολάρια
5. Johnny Depp — 48 εκατ. δολάρια
6. Ben Affleck — 43 εκατ. δολάρια
7. Vin Diesel — 35 εκατ. δολάρια
8. Shah Rukh Khan — 33 εκατ. δολάρια
9. Robert Downey Jr. — 33 εκατ. δολάρια
10. Akshay Kumar — 31 εκατ. δολάρια
11. Brad Pitt — 31,5 εκατ. δολάρια
12. Adam Sandler — 30 εκατ. δολάρια
13. Mark Wahlberg — 30 εκατ. δολάρια
14. Salman Kahn — 28,5 εκατ. δολάρια
15. Leonardo Dicaprio — 27 εκατ. δολάρια
16. Chris Pratt — 26 εκατ. δολάρια
17. Will Smith — 20,5 εκατ. δολάρια
18. Amitabh Bachchan — 20 εκατ. δολάρια
19. Matthew McConaughey — 18 εκατ. δολάρια
20. Harrison Ford — 15 εκατ. δολάρια

Πολιτισμός
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Μουσική / Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Cycladic Identity», ιστορίες και παραμύθια του νησιού, οι μελωδιές Τζιωτών μουσικών, η προφορική παράδοση και η μυθολογία συγκεντρώθηκαν σε μια σειρά podcast που θα μπορεί κάθε επισκέπτης της Κέας να ακούσει ενώ περιηγείται σε πλατείες, μονοπάτια, παραλίες, στα δρομάκια της Ιουλίδας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Πολιτισμός / The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία και το τριπλό sold out του πρότζεκτ «The Artaud Diptych» την περασμένη άνοιξη στο THE TANK THEATER της Νέας Υόρκης, η διεθνής Ελληνίδα σκηνοθέτις Ιόλη Ανδρεάδη επιστρέφει με νέα παράσταση τον προσεχή Μάιο στο φημισμένο θέατρο του Μανχάταν, σκηνοθετώντας για πέμπτη συνεχή σεζόν στη σημαντικότερη θεατρική πόλη του κόσμου.
NEWSROOM
«Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»

Πολιτισμός / «Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»: Η νέα μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ κάνει πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη

Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Tribeca, και συγκεκριμένα στο τμήμα “Escape from Tribeca” που φιλοξενεί τις πιο ιδιαίτερες και αταξινόμητες δουλειές δημιουργών απ’ όλο τον κόσμο, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ.
NEWSROOM
Γιορτή Βιβλίου 2024

Πολιτισμός / Η γιορτή Βιβλίου επιστρέφει στο Μουσείο Μπενάκη

Το bazaar βιβλίου θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 26 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 στο ισόγειο του κτιρίου Πειραιώς 138, μαζί με παρουσιάσεις βιβλίων και δωρεάν ξεναγήσεις στις εκθέσεις. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
"Ο πρώην παλαιστής, γνωστός ως Rock, υπερδιπλασιάσε τα κέρδη του από το προηγούμενο έτος, χάρη στα φιλμ Fast and Furious και San Andreas." Δεν έχει να κάνει με το αν είναι άντρας ή γυναίκα ακαι σίγουρα με το αν εισαι καλός ηθοποιός αλλά με τα πόσα έσοδα έκανε. Και ο ηθοποιός από το γιο του Σαούλ ή την αγκαλιά του φιδιού θα πρέπει να πήραν το 1/1000 από αυτά που πήρε η Λόρενς ή η Γιοχανσον.