H Rihanna θα υποδυθεί την Μάριον Κρέιν στο τηλεοπτικό πρίκουελ του «Ψυχώ»

H Rihanna θα υποδυθεί την Μάριον Κρέιν στο τηλεοπτικό πρίκουελ του «Ψυχώ» Facebook Twitter
EPA/ANDREW COWIE
0

Την ευκαιρία να αποδείξει το υποκριτικό της ταλέντο στη μικρή οθόνη θα έχει η Rihanna, παίζοντας έναν από τους βασικούς ρόλους της 5ης και τελευταίας σεζόν της τηλεοπτικής σειράς «Bates Motel», που βασίζεται στην κλασσική κινηματογραφική επιτυχία «Ψυχώ».

Η δημοφιλής τραγουδίστρια της ποπ θα υποδυθεί τη Μάριον Κρέιν - χαρακτήρας που έγινε διάσημος μέσα από την ερμηνεία της Τζάνετ Λι στην ταινία του Χίτσκοκ.

Οι παραγωγοί της σειράς αποκάλυψαν την είδηση στο Comic-Con που διεξάγεται αυτές τις μέρες στο Σαν Ντιέγκο. «Θέλαμε να δώσουμε μία ώθηση και να φέρουμε ξανά στο προσκήνιο έναν εμβληματικό ρόλο, επαναπροσδιορίζοντάς μέσα από έναν νέο, συναρπαστικό τρόπο. Ακούσαμε, επίσης, ότι η Rihanna είναι φαν της σειράς, αλλά και εμείς είμαστε μεγάλοι θαυμαστές της ίδιας, οπότε ήταν το τέλειο πάντρεμα δημιουργικότητας και συγκυρίας» ανέφεραν σε δήλωσή τους οι παραγωγοί της σειράς Carlton Cuse και Kerry Ehrin.

Σύμφωνα με το «Rolling Stone», οι παραγωγοί της σειράς ήρθαν σε επαφή με την τραγουδίστρια μετά από μία συνέντευξή της στο περιοδικό «Vanity Fair» όπου και αποκάλυπτε ότι της αρέσει πολύ το «Bates Motel».

Η 5η και τελευταία σεζόν της σειράς αναμένεται να προβληθεί μέσα στο 2017. Στο καστ συμμετέχουν επίσης οι: Βέρα Φαρμίγκα, Φρέντι Χάιμορ, Μαξ Θίριοτ, Ολίβια Κουκ και Νέστορ Κάρμπονελ.

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ, Rolling Stone και Hollywood Reporter

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM