Selena Gomez: Πόσα instagram ποστ χρειάζονται για να βγάλει περίπου μισό εκατ. δολάρια

Selena Gomez: Πόσα instagram ποστ χρειάζονται για να βγάλει περίπου μισό εκατ. δολάρια Facebook Twitter
1


 

Κάθε post της Selena Gomez στο Instagram συγκεντρώνει εν ριπή οφθαλμού έναν ασύλληπτο αριθμό likes. 

 

Πρόσφατα ένα πορτραίτο της στο λογαριασμό της στο Instagram πήρε 4.600.000 likes στέφοντάς την «βασίλισσα των social media» και αφήνοντας στην δεύτερη θέση την Kendall Jenner στον διαγωνισμό των περισσότερων likes σε ένα post.

 

Η δικαίωση όμως δεν είναι μόνο ηθική για την Selena, αλλά και οικονομική. Σύμφωνα με την υπηρεσία D'Marie Analytics (όπως αναφέρεται στο περιοδικό Adweek) τα κέρδη της Gomez από ένα ποστ που εμφανίζεται σε Facebook, Twitter και Instagram αγγίζουν τα 550.000 δολάρια και η επιρροή της στους χρήστες των social media εντείνεται με γοργούς ρυθμούς.

Η ίδια έχει συγκεντρώσει περίπου 200 εκατ. followers σε Facebook, Twitter και Instagram (μόνο οι 90.5 εκατ. προέρχονται από το Instagram).

Στη σχετική λίστα πίσω από την Gomez, εκτός από την Kendall Jenner, βρίσκονται οι Kylie Jenner, Beyonce, Rihanna, Taylor Swift και η Miley Cyrus.

 

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

when your lyrics are on the bottle ?

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on



Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM