Η κόρη του Michael Jackson απαντά για τις φωτογραφίες γυμνών αγοριών που βρέθηκαν στην κατοχή του

Η κόρη του Michael Jackson απαντά για τις φωτογραφίες γυμνών αγοριών που βρέθηκαν στην κατοχή του Facebook Twitter
2

Η κόρη του Michael Jackson, Paris Jackson έσπευσε να υπερασπιστεί τον πατέρα της μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις πως στην κατοχή του βρέθηκαν δεκάδες φωτογραφίες και βίντεο γυμνών αγοριών, σύμφωνα με μια έκθεση της αστυνομίας της Σάντα Μπάρμπαρα που έδωσε στη δημοσιότητα το «Radar Online».

Ειδικότερα, τo Radar Online έδωσε στη δημοσιότητα μία έκθεση του 2003 που φέρει την υπογραφή του γραφείου του σερίφη της Σάντα Μπάρμπαρα στην Καλιφόρνια, και πιο συγκεκριμένα από την περίοδο που αστυνομικοί του εν λόγω τμήματος σε συνεργασία με την εισαγγελία πραγματοποίησαν επιτόπια έρευνα στην περίφημη έπαυλη «Neverland» του Michael Jackson έπειτα από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις του «βασιλιά της ποπ» σε ανήλικα αγόρια. Στη φερόμενη ως έκθεση της αστυνομίας αναφέρεται πως μεταξύ των ευρημάτων βρέθηκε μία αρκετά μεγάλη συλλογή πορνογραφικού υλικού (βιβλία, άλμπουμ φωτογραφιών, βίντεο κτλ). Ανάμεσα στα ευρήματα που βρέθηκαν στο μπάνιο και την κρεβατοκάμαρα του Jackson συμπεριλαμβάνονται τουλάχιστον επτά συλλογές με φωτογραφίες που απεικονίζουν γυμνά (ή μερικώς ντυμένα) αγόρια και κορίτσια στην εφηβεία, αλλά και νεαρότερα.

Σήμερα η 18χρονη κόρη του αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και έστειλε μήνυμα προς τους θαυμαστές του Michael Jackson να αγνοήσουν εκείνους που θέλουν να "αποδυναμώσουν τον πατέρα μου". "Δυστυχώς, ο αρνητισμός πάντα θα πουλάει. Σας παροτρύνω όλους να αγνοήσετε τα σκουπίδια και τα παράσιτα που κάνουν καριέρα προσπαθώντας να αποδυναμώσουν τον πατέρα μου. Πάντα 'ξεσκίζουν' τους πιο αγνούς ανθρώπους. Θα συνεχίσει να αποδεικνύεται πως ο αγαπημένος μου πατέρας υπήρξε ανέκαθεν και θα είναι για πάντα αθώος" δήλωσε η Paris.

Η Paris είναι η κόρη του Michael και της Deborah Jeanne Rowe. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1996 και πήρε διαζύγιο το 1999, οπότε και ο Jackson πήρε την πλήρη επιμέλεια των παιδιών.

Η κόρη του Michael Jackson απαντά για τις φωτογραφίες γυμνών αγοριών που βρέθηκαν στην κατοχή του Facebook Twitter

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο Independent, εκπρόσωποι της περιουσίας του διάσημου τραγουδιστή καταδίκασαν τα έγγραφα και τον υπερασπίστηκαν. "Οι θαυμαστές του Michael Jackson, συμπεριλαμβανομένων των εκτελεστών της περιουσίας του, προτιμούν να θυμούνται τα υπέροχα δώρα που άφησε πίσω του αντί να βλέπουν για ακόμη μια φορά το καλό του όνομα να διασύρεται στη λάσπη των tabloid" ανέφεραν σε ανακοίνωση. "Όλα τα πράγματα στην έκθεση είναι ψέματα. Όσοι συνεχίζουν ξεδιάντροπα να εκμεταλλεύονται τον Michael μέσω ενός ελεεινού διαδικτυακού 'click bait' αγνοούν πως αθωώθηκε από το δικαστήριο το 2005 για καθεμιά από τις 14 αισχρές κατηγορίες εναντίον του σε ένα αποτυχημένο κυνήγι μαγισσών. Ο Michael παραμένει τόσο αθώος τώρα που έχει πεθάνει όσο ήταν κι εν ζωή παρόλο που δεν είναι εδώ να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Ως εδώ και μη παρέκει" καταλήγει η ανακοίνωση.

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
είναι εμφανές ότι ο Michael ήταν παιδεραστής (και όχι παιδόφιλος όπως θα ήλπιζαν κάποιοι).το σχόλιό μου έχει να κάνει με τα επιχειρήματά της κόρης του, που ήταν ανύπαρκτα. όπως και των ελλήνων πολιτικώνκαι οι δύο απευθύνονται σε χαζούς δηλαδήαναφέρετε μου εσείς έναν νοήμονα συμπολίτη μας που να έχει σε πολύ υψηλή υπόλιψη κάποιον πολιτικό που να έχει διατελέσει προθυπουργός ή ΠΤΔ για τις μεταρρυθμίσεις του και γενικότερα τα έσοδα έξοδα της Ελλάδας και το επίπεδο ζωής των κατοίκων της κατά την θητεία τουαν υπάρχει έστω και ένας που να πληροί τα παραπάνω, αξίζει να τον / την γνωρίσουμε