Η Βανέσα Παραντί παίρνει θέση υπέρ του Ντεπ: Οι κατηγορίες της Χερντ είναι εξωφρενικές

Η Βανέσα Παραντί παίρνει θέση υπέρ του Ντεπ: Οι κατηγορίες της Χερντ είναι εξωφρενικές Facebook Twitter
3

 

Πριν από μια εβδομάδα, όταν για πρώτη φορά κυκλοφόρησαν τα νέα για το χωρισμό Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ, κανείς δεν περίμενε τη σημερινή εξέλιξη.  Εδώ και 24 ώρες, το Χολιγουντιανό διαζύγιο έχει πάρει απροσδόκητη τροπή και ο Τζόνι Ντεπ κατηγορείται για συστηματική ενδοοικογενειακή βία.

Το Δικαστήριο του Λος Άντζελες επέβαλε περιοριστικά μέτρα κατά του Τζόνι Ντεπ, διατάσσοντάς τον να παραμείνει μακριά από τη σύζυγό του Άμπερ Χέρντ η οποία τον κατηγορεί μεταξύ άλλων για ξυλοδαρμό. Σύμφωνα με τα πειστήρια που κατατέθηκαν από τους δικηγόρους της Χερντ την Παρασκευή, ο Ντεπ της επιτέθηκε βίαια το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο διαμέρισμά τους.

 

Οι φωτογραφίες που προσκομίστηκαν στο δικαστήριο δείχνουν την Άμπερ Χέρντ με έναν μεγάλο μώλωπα στο δεξί μέρος του προσώπου της, καθώς και καρέ με σπασμένα μπουκάλια και κορνίζες από τον καυγά που προηγήθηκε.

Όπως ανέφερε στην κατάθεσή της η 30χρονη ηθοποιός, ο Ντεπ, υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών «ξεκίνησε να συμπεριφέρεται εμμονικά με κάτι που δεν ήταν αλήθεια» και «θύμωσε πάρα πολύ» ώσπου της πέταξε με πολύ δύναμη ένα κινητό, χτυπώντας την στο ζυγωματικό και το μάτι. Αναλυτικά όλα όσα αφορούν τις κατηγορίες μπορείτε να δείτε εδώ.

Και ενώ η Χερντ εμφανίζεται σαν θύμα της βίας του, οι πρώην του Ντεπ σπεύδουν να τον υπερασπιστούν και σήμερα παίρνουν θέση υπέρ του, "αδειάζοντας" όσο μπορούν τις κατηγορίες της. Η Βανέσα Παραντί, σύντροφος του Ντεπ για πολλά χρόνια και μητέρα των δύο παιδιών του παίρνει θέση:  "Σε όλα αυτά τα χρόνια που γνωρίζω τον Johnny, ο ίδιος ποτέ δεν ήταν σωματικά βίαιος μαζί μου και αυτό (που περιγράφει η Χερντ) δεν μοιάζει καθόλου με τον άνθρωπο που έζησα για 14 υπέροχα χρόνια," αναφέρει στην επιστολή της στο ΤΜΖ. " Είναι ένας ευαίσθητος, τρυφερός και αγαπημένος άνθρωπος και πιστεύω με όλη μου την καρδιά, ότι οι καταγγελίες που γίνονται είναι εξωφρενικές" προσθέτει.

 

Σύμφωνα με το TMZ, και η πρώτη σύζυγος του Ντεπ, η Λόρι Άλισον φέρεται να έχει δηλώσει στον κύκλο της πως και η ίδια δεν είχε ποτέ κρούσμα βίας στη σχέση τους και πως πρόκειται για πολύ τρυφερό άνθρωπο.

Δια στόματος Τζόνι Ντεπ δεν έχει υπάρξει ακόμη καμία ανακοίνωση ή απάντηση σε όλα όσα ισχυρίζεται η Χερντ.

Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ναι αλλά δεν αναιρεί το γεγονός ότι φαίνεται ότι όντως τη χτύπησε και υπάρχουν ντοκουμέντα, το ΤΜΖ έχει δημοσιεύσει την καταγγελία που έγινε στην αστυνομία μαζί με μαρτυρίες και φωτογραφίες. Αυτή μπορεί να είναι χρυσοθήρας αλλά δε σημαίνει ότι αυτός μπορεί να τη χτυπά! Αν τη χτύπησε (γιατί διατηρώ και μια επιφύλαξη σε περίπτωση που του την έστησε) καλά θα κάνει να του τα φάει, στην τελική αν ήταν χρυσοθήρας να μην την παντρευότανε. O Depp έχει μια από τις ισχυρότερες μανατζερ στο Hollywood, έχει μια Disney από πίσω που αναμένει σε μερικούς μήνες να βγάλει καινούριους Πειρατές κ δε θέλει το πρώτο όνομα στη μαρκίζα της να σπιλώθεί γιατί θα είναι πλήγμα στο box office κ τη Laura Wasser ως δικηγόρο του, την καλύτερη δικηγόρο του LA στα διαζύγια διασήμων (να προσθέσω ότι σύμφωνα με το νόμο της Καλιφόρνια αν παντρευτείς χωρις prenup agreement κ χωρισεις το ετερον ημισυ δικαιούται τη μισή σου περιουσία για όσο καιρό ήταν μαζί, συγκεκριμένα μιλάμε για 15 εκατομμυρια) αν με τόση προστασία από πίσω που έχει ο Depp κατάφερε να του τη βγει έτσι ή είναι πανέξυπνη και αδίστακτη ή όντως τη χτυπούσε κ τώρα τον εκιδικείται. Όποια κ αν είναι η αλήθεια τον έχει πίασει από τα αρχ...α, γιατί αν δε συμβιβαστεί εξωδικαστικά μαζί της και δεν στάξει χρήμα θα τραβήξει μακρυα η βαλίτσα κ θα σπηλωθεί η φήμη του κ αυτό θα έχει συνέπειες στο πόσο τα μεγάλα στουντιο θα ποντάρουν πάνω του, αφού ήδη τα τελευταία χρόνια δεν αποφέρει κέρδη όπως παλιά.