Σε αυτό το απομακρυσμένο νησάκι κάνει διακοπές ο Αλέξης Τσίπρας

Σε αυτό το απομακρυσμένο νησάκι κάνει διακοπές ο Αλέξης Τσίπρας Facebook Twitter
2

Στην Ερείκουσα, στα Διαπόντια νησιά, ΒΔ της Κέρκυρας βρίσκεται ο Πρωθυπουργός για ολιγοήμερες διακοπές. Ο κ. Τσίπρας έφθασε νωρίς το πρωί στον αερολιμένα Κέρκυρας κι από εκεί αναχώρησε με ταχύπλοο σκάφος για το απομακρυσμένο διαπόντιο νησάκι.

Η Ερείκουσα είναι ένα από τα τρία απομακρυσμένα διαπόντια νησιά της Κέρκυρας που παίρνουν ζωή μόνο το καλοκαίρι, ενώ το χειμώνα οι ελάχιστοι κάτοικοί τους κρατούν με δυσκολία ζωντανά τα νησιά.

 

Σε αυτό το απομακρυσμένο νησάκι κάνει διακοπές ο Αλέξης Τσίπρας Facebook Twitter

Ο πρωθυπουργός ο οποίος συνοδεύεται από τη σύζυγό του Μπέτυ Μπαζιάνα, αναμένεται να μείνει  στο νησί μόνο μέχρι την Κυριακή ενώ φέρεται ότι ζήτησε από τις αρχές του νησιού να μην έχει αστυνομική προστασία.

 

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Μάλιστα. Εδω ο κόσμος καίγεται και ο Προθυπουργός μας κάνει διακοπές. Και για να προλαβω ορισμενους, το πρπβλημα δεν ειναι οτι καποιος παει διακοπες αυτο το καλοκαιρι που η πλειοψηφια δεν μπορει να παει. ΤΟ προβλημα ειναι που ο προθυπουργος αυτης της χωρας βρηκε χρονο να παει διακοπες. Εδω επιχειρηση εχεις και σε περιοδο κρισης εισαι απο πανω μερα νυχτα να την ορθοποδησεις, και ο προθυπουργος της Ελλαδας που βιωνει αυτην την απιστευτη κριση με ολα τα μετοπα ανοιχτα βρηκε χρονο για διακοπες και μαλιστα σε εναν απομακρυσμενο νησι αρκετα μακρια απο την βουλη και το Μαξιμου οπου θα επρεπε να εινια μερα νυχτα.