Νορβηγός τουρίστας βρέθηκε απαγχονισμένος σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Πρέβεζα

Νορβηγός τουρίστας βρέθηκε απαγχονισμένος σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Πρέβεζα Facebook Twitter
0

Σε εξέλιξη είναι έρευνα της αστυνομίας για την υπόθεση νεαρού Νορβηγού που βρέθηκε το πρωί απαγχονισμένος στο δωμάτιο ξενοδοχείου που διέμενε στην πόλη της Πρέβεζας.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες από το pamepreveza.gr ο νεαρός ήταν 27 ετών και βρίσκονταν στην Πρέβεζα για διακοπές μαζί με την σύντροφό του. Το πρωί της Κυριακής, στις 10:30, βρέθηκε στο μπάνιο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου απαγχονισμένος από την σύντροφό του, η οποία υπέστη σοκ.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία συνέλεξε στοιχεία από τον τόπο του συμβάντος ενώ ξεκίνησε έρευνα προς κάθε κατεύθυνση, για τα αίτια του θανάτου του.

Αν και οι πρώτες ενδείξεις παραπέμπουν σε αυτοκτονία, η αστυνομία της Πρέβεζας ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, καθώς υπάρχουν σοβαρά ερωτήματα, που ακόμη δεν έχουν απαντηθεί. Στην αστυνομία αναμένεται να καταθέσει η σύντροφός του 27χρονου τις επόμενες ώρες. 

 

Η σορός του Νορβηγού αναμένεται να μεταφερθεί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων για την διενέργεια της νεκροψίας - νεκροτομής από τον ιατροδικαστή κ.Βουγιουκλάκη.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ελλάδα / Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ανάμεσα στις τρομοκρατικές ενέργειες που τους αποδίδονται είναι και η αποστολή του παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο
NEWSROOM