Tο Μοnocle στην Αθήνα: Άφθονοι γενειοφόροι πληρώνουν 30 ευρώ για ξύρισμα και γεμάτα μπαρ

Tο Μοnocle στην Αθήνα: Άφθονοι γενειοφόροι πληρώνουν 30 ευρώ για ξύρισμα και γεμάτα μπαρ Facebook Twitter
Φωτό: Piet Theisohn/ Monocle
3

Συντάκτης του περιοδικού Monocle - που θεωρείται Βίβλος του στιλ - βρέθηκε στην Αθήνα για ένα συνέδριο νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και μετέφερε με ένα σχόλιο την εικόνα της ελληνικής πρωτεύουσας.

"Παρατήρησα ότι δεν υπήρχε έλλειψη κίνησης σε μπαρ και καφετέριες στο Κολωνάκι αλλά και αφθονία γενειοφόρων ανδρών που έκλειναν ραντεβού για ξυρίσματα αξίας 30 ευρώ στα καλύτερα barber shops" σημειώνει η στήλη Monocle minute.

"Ενώ τα μέσα στον κόσμο μιλούν για κρίση, το Monocle διακρίνει επιχειρηματικές ευκαιρίες" αναφέρει το σχόλιο του περιοδικού το οποίο στη συνέχει επικαλείται ένα αφιέρωμα του Zeit Magazin, το οποίο διερωτάται αν η Αθήνα είναι το νέο Βερολίνο. Το Monocle απαντά: "Ναι, αλλά με πιο ευχάριστο κλίμα" και στη συνέχεια παραθέτει και μερικές εκλεπτυσμένες προτάσεις για τους επισκέπτες μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται σχεδιαστές ρούχων και κοσμημάτων.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια